Landmand søger kærlighed

Landmand søger kærlighed: Sådan går det dem i dag

De har blottet sig på tv uge efter uge. Kun en enkelt fandt den helt store kærlighed gennem programmet. Læs hvordan det er gået landmændene her

Fem modige landmænd åbnede i sommer hver især deres hjem og hjerter op for fem udvalgte kvinder. Målet var at finde den eneste ene, og det foregik altså, mens over en halv million hver torsdag så med.

I aftes blev sidste afsnit af denne sæson sendt, og TV 2 har talt med de fem landmænd for at finde frem til, hvordan det er gået dem sidenhen og ikke mindst, om de har fundet kærligheden.

Ole om swinging: - Man må træffe nogle valg 

Ole har hele tiden holdt fast i, at han allerede fik et godt øje til Gitte, da han havde de fire kvinder med i Geografisk Have i Kolding, hvor de blandt andet dansede folkedans og spiste madpakker. Og siden har det udviklet sig til den helt store kærlighed.

I aftenens program så vi blandt andet Ole og Gitte på romantisk tur, hvor Ole sagde de tre helt specielle ord, nemlig 'jeg elsker dig'.

- Jeg ved ikke, om det var planlagt. Men nu sad vi der sammen, og jeg synes, der var mange ting, og det mener jeg stadigvæk, hvor vi falder i godt hak sammen. Og det er jo et godt udgangspunkt, fortæller Ole og kalder på Gitte, som sidder ude ved køkkenbordet med morgenkaffen.

Det var helt tydeligt, at Gitte blev lidt paf, da hun hørte de tre ord.

- Jeg tænke 'nåå', og det er derfor, jeg ser så overrasket ud. Jeg kunne slet ikke nå at reagere på det og få det sagt tilbage, men jeg elsker ham helt sikkert. Det er en dejlig fornemmelse, fortæller en glad og tilfreds Gitte, da Ole rækker hende telefonrøret.

Gitte blev ikke aktivt valgt

Parret flyttede sammen mere eller mindre efter optagelserne sluttede, og de har boet sammen lige siden. Ole fortæller, at Gitte roder og regerer indendøre, mens hans domæne er uden for huset.

I program seks vælger Susanne at forlade gården en morgen, efter hun opdager, at Ole og Gitte har haft sex om natten. Og i program otte er det så Alice, der trækker stikket og kører hjem fra Oles gård. Hun fortalte til TV 2 efterfølgende, at hun følte, at Ole allerede havde valgt Gitte.

Men de to afhoppere har faktisk betydet, at Ole aldrig behøvede at vælge Gitte, fordi hun var den eneste, der blev på hans gård.

- Det er der nogen, der har stukket lidt til. De har sagt 'nå, der var jo ikke andre tilbage'. Men det havde ikke noget at gøre med, at det kun var Gitte, der var tilbage. Det synes jeg er vigtigt at få med, siger Ole og erkender, at han også var svær at læse, da de tre kvinder besøgte ham på gården, fordi han følte, han skulle dele opmærksomheden lige mellem Susanne, Alice og Gitte.

Ikke mere swinger-halløj

Gitte stillede Ole et ultimatum, da Alice havde forladt hans gård. Hun ville ikke fortsætte, hvis han stadig ville gå i swingerklub. Og med tårer i øjnene måtte Ole acceptere, at swingerklubben og de mange mennesker, han har lært at kende derigennem måtte sættes på standby. Og det er de stadig.

- Vi har været nede ved et par af dem, og jeg hyggede mig da, men Gitte følte sig ikke godt tilpas. Det dur vist ikke rigtig, siger Ole med en smule ærgrelse i stemmen og fortsætter:

- Sådan er det. Man kan ikke få det hele jo. Man må træffe nogle valg sommetider, og det her har fyldt meget i Gittes hoved siden - det er vist ikke nogen hemmelighed.

Siden Gitte besøgte Oles gård sammen med Susanne og Alice har hun ikke været i tvivl om, at der var kærlighed i mellem dem.

- Det er så skønt, så skønt, fortæller Gitte, der dog er ærgerlig over de afslutninger der var i forbindelse med, at Susanne og Alice forlod Oles gård og dermed programmet.

- Jeg har stadig kontakt med Alice. Vi skriver sammen på Facebook og spiller et online spil. Og hun har jo også fået en kæreste, så det kunne jo ikke være bedre.

Søren: - Dating er sat på standby

22-årige Søren valgte at invitere Elisabeth med til København. Det gik godt mellem de to, indtil de kom tilbage og det blev hverdag igen.

- Vi var nok mere forelskede i hinanden, da programmet kørte, fortæller Søren til TV 2. 

Han genoptog efterfølgende kontakten med Mette, som han i sidste øjeblik havde valgt fra til fordel for Elisabeth, og de tog er blevet rigtig gode venner.

- Jeg skrev til hende og fortalte, hvad der var sket. Man danner jo nogle bånd i hele det forløb, og mig og Mette snakkede skidegodt sammen. Vi er ikke kærester, men vi snakker sammen. Hun blev jo valgt fra, så derfor ville hun heller ikke lige gå tilbage til det hele, fortæller han.

Faktisk har han kontakt til alle "hans piger" via en Facebook-chat hvor de en gang i mellem lige skriver lidt i. 

- Men det er på vennebasis med dem alle, de er jo skidesøde.

Søren har ikke fået en kæreste, men der har bestemt været mange tilbud. Næsten for mange, og Søren har valgt lige at tage det hele stille og roligt, mens programmet har buldret derud af.

Og faktisk har det også været lidt svært for Søren at gennemskue, om der var en reel interesse fra de mange piger, der har henvendt sig, eller om interessen bundede i, at han havde været i fjernsynet.

- Nu ser vi, hvad der sker. Der er nogle blandt pigerne, der virker meget interessante, så nu må vi se. Jeg har ikke datet nogen endnu.

Grænseoverskridende

Søren har lært en masse ved at være med i 'Landmand søger kærlighed'. Blandt andet at man ikke skal gå og være nervøs for, at der ikke findes en pige derude, som man passer med.

- Der er en til os alle, siger han optimistisk og tilføjer om at skulle vælge pigerne fra en efter en:

- Jeg hader at være bussemanden, så det har været en kæmpe grænse at skulle overskride. Jeg har ikke nydt det, men det har bestemt været lærerigt.

For Søren er blevet mere opmærksom på at mærke efter i maven, når han skal tage vigtige valg.

- Men alt i alt har det været spændende at se, hvordan et tv-program bliver til, og så har jeg mødt nogle skidesøde piger, så det har været en kanon oplevelse.

Thomas: - Det holdt ikke med Nicoline

27-årige Thomas har også haft en sjov oplevelse med 'Landmand søger kærlighed' og synes lige som Søren, at det har været spændende at opleve, hvordan en tv-produktion arbejder og udvælger scener. Men det mest overvældende ved hans deltagelse har klart været, at så mange piger var interesserede i ham.

- Det havde jeg slet ikke regnet med, siger Thomas og tilføjer:

- Det er nærmest eksploderet efter programmet blev sendt. 

Thomas valgte Nicoline i slutningen af programmet og de to fortsatte med at være sammen i en periode efter programmets optagelser var overstået. Men i slutningen september stoppede forholdet.

- Der skete en masse personlige ting på meget kort tid, som vi ikke selv var herre over, og så blev vi enige om, at det ikke skulle være os to lige nu. Så det var nok dårlig timing. Men vi har snakket sammen siden, så det er ikke fordi vi ikke kan det, siger Thomas, der har rundet hele 200 henvendelser fra interesserede piger, efter programmet blev sendt første gang.

- Det er jo fuldstændig sindssygt. Jeg får ikke svaret på dem alle, langt fra. Det kan jeg umuligt nå. Men det er vildt så meget en smule berømmelse på tv kan gøre.

Én sød pige

Men selv om der kommer mange tilbud, har Thomas i øjeblikket øjnene på en enkelt pige. 

- Jeg har fundet en pige, der er meget sød og har da også været på date med hende. Lidt mere end bare en gang, siger Thomas og fortsætter:

- Drømmen er, at den næste kæreste skal være den sidste. Jeg tager en pige ad gangen. Det der med at spille på flere heste, det får jeg ikke noget ud af. Det er ikke fair over for dem, at man har gang i flere på en gang.

Thomas påpeger, at han både har lært at være på speeddate og gruppedate og have tre piger boende hos ham, der alle var interesseret i at vinde hans kærlighed. Det havde han aldrig prøvet før og kommer ifølge ham selv nok heller aldrig til at opleve igen.

- Og så har jeg lært, at der ikke er nogen grund til at lave om på sig selv.

Frede: - Vi er tæt på kærester

Frede fandt ikke den helt store kærlighed, da han var med i 'Landmand søger kærlighed', og selv om Stine afslog hans invitation til en romantisk weekend i København, har det ikke taget gejsten fra ham.

- Jeg har hele tiden sagt, at hvis jeg ikke fandt nogen, så gjorde det heller ikke noget. Hellere stå alene end at stå med en, man ikke gider, siger Frede og afslører, at han havde håbet, han kunne stå med Isabella, der meget tidligt i programmet valgte at trække sig.

Frede og Isabella har talt lidt sammen tiden, og så har han faktisk også skrevet lidt med Laila, Susanne og Stine. Men han fastslår, at det kun er på venneplan.

Tæt på en kæreste

Og det er meget heldigt, for Frede har mødt en sød pige, som han ser hver weekend og også et par gange i løbet af ugen.

- Jeg dater en pige rigtig meget. Hun skrev til mig, og det var faktisk ikke en, som jeg umiddelbart ville tro, jeg skulle være sammen med, men det har udviklet sig. Det er lidt tæt på, at vi er kærester, afslører Frede, men er dog lidt tilbageholdende med titlen.

Frede nyder at tale med folk, der har set programmet og gerne vil give deres besyv med.

- Jeg har mange hyggelige snakke med folk. Det er fedt, at folk, jeg møder, er så positive omkring det. Og så er der jo de piger, der skriver til mig på Facebook, sms og ringer til mig. Der er også nogen, der stopper mig i byen. Der kommer mange tilbud, men er jo kommet i en anden grøft nu, siger Frede.

Daniel: - Det kører bare rigtig godt

Daniel inviterede Simone med på en romantisk tur til København, og de tog da også hjem til Daniels gård efter weekendturen, men da Simone startede på ny uddannelse, og Daniel kom tilbage til hverdagen, døde følelserne ud.

- Der gik et par uger, hvor vi holdt kontakten, og så var det ligesom om, at vi skrev mindre og mindre, og lige pludselig snakkede vi slet ikke sammen. Det døde bare hen, fortæller Daniel til TV 2.

I dag nærmer det sig et halvt år, siden Daniel første gang mødte de fem piger, han havde udvalgt ud fra de mange breve, han havde modtaget. Og der er sket rigtig meget siden.

Stadig nyforelsket

Han har i den grad fået troen tilbage på kærligheden. Han er nemlig blevet forelsket i en kvindelige kollega, og det har udviklet sig.

- Jeg har fået en kæreste, og det kører bare rigtig godt, og jeg har det vildt godt, siger en meget glad Daniel.

Han fortæller, at han er blevet kærester og forelsket i en kollega, der for nogle måneder siden kom fra Rumænien til Danmark og startede med at arbejde på samme gård som ham selv.

- 4. oktober. Det var den dag, hvor vi tog skridtet fra at date til at blive kærester. Pludselig skete der bare mere og mere mellem os, og der kom en gnist. Det kører bare på en helt anden måde, end det har gjort førhen. Vi er stadig nyforelskede, fortæller han og tilføjer, at der heldigvis ikke er nogen politik på hans arbejdsplads om, hvorvidt man må være kærester, når man er kolleger.

I klippet herunder kan du se Daniel fortælle Lene Beier om, hvordan det sluttede med Simone.

Troen er tilbage

Da vi mødte Daniel i første afsnit af 'Landmand søger kærlighed', havde han opgivet troen på kærligheden. Men efterfølgende har Daniel taget skeen i den anden hånd og fået troen tilbage på kærligheden og ikke mindst sig selv.

- Det kunne jo ikke hjælpe noget, for det kommer jeg ikke videre i livet med. Der var jo ingen grund til ikke at tro på mig selv.

Daniel kan dog alligevel ikke komme uden om genertheden en gang i mellem. For den er der stadig, bare slet ikke på samme måde.

- Jeg kan mærke den indeni, men nu i dag er jeg i stand til at være på og være ligeglad med, at jeg er genert.

Hvis du ikke så aftenens sidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' kan du se det og alle andre afsnit på TV 2 Play.

Er du landmand og går med drømmen om at finde den eneste ene? Så klik her og se, hvordan du tilmelder dig næste sæson af 'Landmand søger kærlighed'.