Fandt sammen igen 37 år efter at have bortadopteret søn

37 år efter han blev bortadopteret, ville Patrick Giblin finde sine biologiske forældre - han havde ingen anelse om, hvilket eventyr, der ventede.

37-årige Patrick Giblin fra USA blev adopteret som spæd. Forældrene fik ham som teenagere, og deres forældre tog beslutningen på vegne af dem, adskilte dem og forbød dem i at nogensinde at se hinanden. Indenhan blev taget fra sin moder, hviskede hun til ham: "En dag vil jeg se dig igen".

Da Patrick voksede op og selv fik en søn gik tankerne om at finde de biologiske forældre i gang. Jagten på sine biologiske forældre endte med at blive et sandt eventyr.

- Det var drevet både af nysgerrighed og et ønske om at kende min baggrund, fortæller Patrick Giblin. Han gik til adoptionbureauet og fandt ud af at hans biologiske mor Stephanie havde givet sine kontakt-informationer til bureauet, da Patrick var 18.

Som barn var Giblin blevet adopteret - ifølge ham selv - af to vidunderlige forældre. Men hans adoptivmor døde i 1989, da han var 11 år gammel, og hans adoptivfar senere giftede sig med en anden kvinde.

- Jeg vidste, at det ikke var sikkert, jeg kunne finde dem eller få kontakt, og at det kunne være, det ikke kom længere end det, så hver eneste overraskelse undervejs har bare gjort det større, siger 37-årige Patrick Giblin fra USA til tv-showet Today, skriver MailOnline.

Eventyret ventede forude.

- Jeg blev helt vild. Jeg gik på internettet, og i løbet af 20 minutter på Facebook havde jeg fundet et match. Jeg vidste det øjeblik, jeg så billedet, jeg havde fundet den rette person. Det var hans bilogiske mor, han havde fundet. En mor han ikke havde set siden han blev bortadopteret.

Han ringede til hende.

- Vores første telefonsamtale varede flere timer, men det var kun begyndelsen, fortæller han.

- Min mor var nemlig i stand til at finde min biologiske far.

Faderen Todd og moderen Stephanie, havde ikke talt sammen i 35 år. Men parret havde været kærester som teenagere, og Patrick Giblin var resultatet af den romance. Forældrene var blot 17 år, da Patrick Giblin blev undfanget. Som nævnt fik de ikke lov til at blive sammen.

Stephanie var siden blevet gift og Patrick Giblin nåede at møde parret, men hendes mand døde kort efter mødet med Patrick og Stephanie blev enke.

Den perfekte re-union

Da Stephanie kontaktede Patricks far Todd Ripple, var han ved at blive separeret fra sin kone.

- Min biologiske far var ved at blive separeret, og som tiden gik genoptog min mor og far det forhold, de havde haft, da jeg blev født - og ja, du gættede det - de fandt sammen igen, fortæller en begejstret Patrick Giblin.

Og ikke nok med det.

- For nylig blev de endda gift. Det er surrealistisk for os alle sammen på det mest fantastiske måde. Vi ses tit allesammen, siger Patrick Giblin, der også fortæller, at hans biologiske forældre også har besøgt Patricks adoptivfar.

Også Stephanie er lykkelig over at være genforenet med sin søn - det havde hun altid ønsket, siger hun

- Jeg var heldig at have en sygeplejerske på hospitalet, der smuglede mig ind i et skab med min søn, før de fjernede ham, så jeg kunne få nogle minutter med ham. "En dag vil jeg se dig igen", sagde jeg til ham, fortæller Stephanie.

Det gjorde hun.

'