BS & manddomsprøven: Nicolai får raserianfald under bålkonkurrence

BS-deltageren Nicolai Svendsen overvældes af frustrationer, da han sammen med holdkammeraten Andreas dyster mod de andre om at få ild i et signalbål.

37-årige Nicolai Svendsen har flere gange under opholdet på den øde stillehavsø vist, at han har svært ved at efterleve BS Christiansens gode råd om, at man skal "se muligheder frem for begrænsninger".

Og i mandagens tredje afsnit af 'BS & manddomsprøven', hvor sulten, trætheden og den kvælende hede for alvor er begyndt at tære på alle otte deltagere, kommer Nicolai i problemer med sit temperament, da han sammen med 25-årige Andreas skal konkurrere mod de øvrige mænd om at lave et signalbål på stranden.

Se videoklip fra bålkonkurrencen i 'BS & manddomsprøven' øverst

Han snerrer ad de andre deltagere og kaster vredt en kokosnød mod en træstamme for at give fysisk udtryk for sin stigende modløshed.

- Mit øgenavn er 'Nic Negativ'

For Nicolai selv kommer det ikke som en overraskelse, at han på øen har fået prædikatet som den mest negative af deltagerne.

- Mit øgenavn har jo næsten altid været 'Nic Negativ'. Når jeg er i min hverdag, ser jeg ikke himlen så lyseblå som alle andre, jeg ser det værste i ting, før jeg ser det gode, siger en ærlig Nicolai i programmet og tilføjer.

- Jeg er ret blind for mine egne succeser. Jeg har ikke så meget selvværd og selvtillid i det daglige. Min kone har altid sagt: Du kan ikke elske andre, hvis du ikke elsker dig selv. Så hvis jeg nu kunne lære at elske mig selv, så kunne det være, at jeg kunne finde frem til den rigtige mand, som gemmer sig inde i mig et eller andet sted, erkender han.

Får en mand-til-mand-snak med BS

Hele meningen med BS Christiansens eksperiment med at lade otte danske mænd med "ondt i livet" klare sig selv på en øde tropeø, er, at mændene under de ekstreme forhold på et tidspunkt vil afsløre deres sande jeg - og dermed på sigt vil blive i stand til at ændre på deres uhensigtsmæssige adfærd.

Gennem individuelle samtaler med de otte deltagere vil BS forsøge at hjælpe dem hver især med at finde frem til løsninger på de problemer, de kæmper med i hverdagen. Det gælder også Nicolai, som BS holder særligt øje med.

- Jeg ved ikke helt præcist, hvad der sker med Nicolai. Men det er helt tydeligt for mig, at han lever et liv, hvor han hele tiden er på den negative side. Jeg har jo lært, at hvis jeg vågner om morgenen og tænker, at det bliver en "lortedag", så bliver det en lortedag. Jeg har lært, at jeg får præcis, hvad jeg forventer, konkluderer BS Christiansen i programmet.

Hvad BS taler med Nicolai om i den individuelle mand-til-mand-snak, afsløres i mandagens afsnit.

Se tredje afsnit af 'BS & manddomsprøven' mandag kl.20.00 på TV 2 - eller lige nu på TV 2 Play