Samliv

Fik chokbesked efter morens død: I har en bortadopteret bror

Linda havde slet ikke lyst til at lede efter sin bortadopterede bror i starten.

52-årige Linda Elise Holst Hansen og hendes bror Claus fik en noget overraskende besked fra deres faster kort tid efter, deres mor og far var gået bort tilbage i 2008.

Deres faster kontaktede dem nemlig og fortalte, at de havde en bror. 

- Lige med det samme tænker jeg, at jeg ikke kan bruge den information til noget. Jeg vidste, at min faster talte sandt, så der var ingen tvivl om, at det var rigtigt, men i og med at mine forældre var væk, tænkte jeg, at det var for sent, fortæller Linda Hansen til TV 2.

Hun medvirker i aften i sæsonpremieren på 'Hemmeligheder og løgne', der bliver sendt på TV 2 klokken 20.00.

Moster var ikke meget for at tale

Linda Hansen havde på ingen måde lyst til at finde sin bortadopterede bror. Først efter to år tager hun igen kontakt til sin faster for at få flere informationer, men fasteren ved ikke meget og henviser hende til Linda Hansens moster.

- Tankerne var der jo hele tiden. Men det var så meget at sluge, for jeg kunne ikke forstå, at min mor ikke havde fortalt noget om det, for vi var meget tætte. 

- Jeg ringer min moster op, og hun er jo meget paf over, at jeg spørger hende om min bror, for hun vidste jo, at min mor ikke ville have, at vi skulle vide det.

Dødsfald bremser søgningen

Linda Hansen får alligevel lidt informationer fra mosteren, som hun og hendes bror Claus kan gå videre med.

Derudover finder de frem til deres storebrors navn og på den måde frem til den adresse, hvor han senest har boet. Desværre viser det sig, at han døde i 2008.

I første omgang slår det Linda Hansen og hendes bror Claus helt tilbage til der, hvor de startede. For hvad skulle de så stille op? Deres forældre døde også i 2008, og det var begrænset, hvad resten af familien vidste om den bortadopterede bror.

Heldigvis får de alligevel noget ud af deres søgen. For på deres brors seneste adresse bor der også en kvinde, som ifølge kommunen flyttede ind på samme tidspunkt som deres bror.

Det viser sig at være deres svigerinde, og hun hjælper Linda Hansen og Claus med at komme i forbindelse med nogle helt nye familiemedlemmer. Hvordan det foregår kan du se i aftenens femte afsnit af programmet 'Hemmeligheder og løgne', der bliver sendt på TV 2 klokken 20.00.