BS & Manddomsprøven

Andreas fra BS-program: - Nu har jeg fået en kæreste

26-årige Andreas Pedersen havde svært ved at finde en kæreste, fordi han er troende og vil vente med sex til ægteskabet. Efter BS-turen lykkedes det.

Den yngste deltager i 'BS & Manddomsprøven', 26-årige Andreas Pedersen fra Aalborg, har gennem mange år haft en stor drøm om at få en kæreste og med tiden stifte familie.

Men da han går meget op i sin kristne tro og ikke ønsker at dyrke sex, før han er blevet gift, har de fleste piger haft svært ved at forstå ham.

- Det skræmmer folk væk. Også når de ikke er kristne, kan de ikke altid helt følge, hvad det er, man ser i at have en personlig tro på Gud, forklarede Andreas Pedersen i mandagens fjerde afsnit af 'BS & Manddomsprøven'. Se videoklip øverst.

- Det var noget så kristent som Tinder!

På trods af, at det trods mange dating-forsøg ikke er lykkedes Andreas at finde en kæreste, siden han som 17-årig havde et kortvarigt pigebekendtskab, har BS-ekspeditionen nok haft en gavnlig effekt på ham. For efter at han er kommet hjem fra opholdet på den tropiske ø, er der sket noget.

- I januar mødte jeg Maria første gang, og i slutningen af marts blev vi kærester, afslører Andreas over for TV 2.

Og på spørgsmålet om, hvordan han kom i kontakt med hende, svarer han straks med et lille grin:

- Det var noget så kristent som Tinder! (en populær dating-app, red.), konstaterer han.

Vigtigt, at hun er indforstået

Selv om Andreas' nye kæreste, som er 23 år og pædagogstuderende, ikke selv er stærkt troende, er hun heller ikke afvisende over for hans religiøse overbevisning, og hun accepterer fuldt ud hans holdning om, at sexlivet hører ægteskabet til.

- Det er vigtigt, at hun er indforstået med, at sådan har jeg det. Hun synes bare, det er fedt, at jeg holder fast i min beslutning. Så det er jo dejligt, siger han og tilføjer.

- Jeg er samtidig tilhænger af, at der skal være masser af sex i ægteskabet, lyder det frisk fra den unge nordjyde.

Må undvære hinanden i et halvt år

Det nyforelskede par har dog ikke de nemmeste vilkår for forholdet. De bor nemlig i henholdsvis Aalborg og Aarhus. Og til næste år kommer de til at have endnu større afstand imellem sig, når Andreas drager ud i verden.

- Til januar rejser jeg et halvt år til Australien for at komme på bibelskole derovre, og i de sidste to-tre måneder af opholdet tager jeg med ud på et lægeskib, der sejler til Papua Ny Guinea for at hjælpe de indfødte, der ikke har mulighed for at komme til læge, fortæller Andreas, der netop var blevet uddannet som sygeplejerske, kort før han kom med i 'BS & Manddomsprøven'.

Han er da heller ikke typen, der tager sorgerne på forskud, og han er ret fortrøstningsfuld over for holdbarheden af sin nye romance.

- Mon ikke kærligheden stadig blomstrer, når det halve år er gået. Det må vi jo se til den tid. Jeg håber det i hvert fald, siger han med glad stemme.

Gik du glip af fjerde afsnit af 'BS & Manddomsprøven', kan du se det lige nu på TV 2 Play, hvor der også er snigpremiere på afsnit 5