Landmand søger kærlighed

Ruud rørt til tårer over Emmas barndomstragedie

21-årige Emma overrasker Ruud i aftenens femte afsnit af 'Landmand søger kærlighed'.

I aften afslører 21-årige Emma en hemmelighed over for 22-årige Ruud. Det sker i tv-programmet 'Landmand søger kærlighed' på TV 2, hvor Emma trækker Ruud til side for at få lettet sit hjerte.

- Der er noget, jeg ikke har fået med i mit brev til Ruud, som jeg gerne vil fortælle ham, siger Emma i programmet og henviser til det brev, hun sendte til ham forud for, at hun blev valgt sammen med fire andre unge kvinder.

På vej ned ad en markvej sammen med Ruud, frygter Emma, at hendes hemmelighed er en for stor mundfuld for ham, og Ruud kan tydeligt mærke, at hun har noget på hjerte.

Da Emma og Ruud sætter sig på en stor sten, får hun samlet sig mod til og fortalt, at dem hun kalder forældre ikke er hendes biologiske forældre.

- Min og min tvillingebrors biologiske forældre er begge to døde, fortæller hun, men tårerne triller ned ad hendes kinder.

Et stort chok

Og det påvirker i den grad Ruud, der også må tørre sine øjne.

- Det kom først og fremmest som et chok, for jeg forventede egentlig, at hun måske ville hjem, fortæller Ruud til TV 2 og fortsætter:

- Men det er da virkelig synd for hende, og det er flot og pissefedt, at hun tør at være ærlig.

Kunne mærke det

Ruud kunne godt mærke på Emma i løbet af dagen, at der var noget, der trykkede. 

- Hun trak sig lidt tilbage, siger han og fortæller, at han tydeligt kunne mærke på hende efterfølgende, at det havde været vigtigt for hende at få det sagt.

Ruud er selv vokset op i en kernefamlie, og familie er noget, der betyder noget for ham, så derfor kan han også godt forstå, at Emma bliver berørt, da hun fortæller sin historie.

Du kan se, hvilken piger Ruud vælger og meget, meget mere i aften klokken 20.00 på TV 2 eller allerede nu på TV 2 PLAY.