Husker du landmanden Frede? Nu får han hjælp af sexolog

Frede fandt ikke kærligheden i sidste sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Men han har ikke givet op.

Hos landmanden Frede trak den ene kvinde efter den anden sig, da de medvirkede i anden sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Og flere gange kritiserede de ham for ikke at vise nok interesse og spørge nok ind til dem.

I 'Landmand søger kærlighed - ekstra' afsløres det, at Frede stadig ikke har fundet kærligheden. Derfor har værten Lene Beier inviteret ham og sexologen Paprika Noel ind i programmet. 

Her ser de sammen tilbage på de akavede øjeblikke fra Fredes dates i sæson to, og Paprika Noel giver Frede gode råd med på vejen.

De genser blandt andet speeddaten med Isabella, som du også kan gense under citatet.

- Jeg kan huske, at det var lidt svært, da jeg datede Isabella, for jeg var sgu lidt vild med hende. Og jeg er meget genert. Det var lidt anspændt, vil jeg sige, siger Frede.

Paprika får det næsten helt skidt af at se klippet med Frede og Isabella.

Hun oplever, at Isabella er usikker og derfor har brug for at vide, hvorfor Frede har valgt hende blandt kvinderne.

Derfor mener hun, at Frede burde have givet hende komplimenter, men uden at gå i detaljer.

- Du kunne have nøjes med at sige: 'Jeg synes, du har et superlækkert hår og en dejlig udstråling,' forklarer hun og kommer med nogle flere dating-råd, som du kan se herunder.

Dengang anden sæson blev vist i fjernsynet, fortalte Frede, at han generelt syntes, det var svært at være romantisk og få spurgt ind til alle kvinderne.

Han følte ikke, at de gav ham tid til at prøve at finde sig selv i den meget uvante situation.

- Jeg nåede nærmest ikke at gøre eller sige noget, før de sagde, at jeg ikke havde gjort nok. Man kan godt miste modet, hvis man får at vide, at man ikke er god til noget. Især når man er genert, fortalte han dengang.