Landmands-nyt: Fandt ikke kærligheden på tv - men nu skal Daniel alligevel giftes

For et år siden mødte Daniel sin kæreste, der kom fra Rumænien for at arbejde på samme gård som ham. Nu skal de giftes.

Måske husker du Daniel fra sidste sæson af 'Landmand søger kærlighed'? Han var den generte fyr, der havde svært ved at få snakken til at gå ved speeddates, og som pigerne drillede med hans mange Pokémon-figurer.

Dengang fortalte han, at han helt havde opgivet kærligheden, fordi han ikke følte, at der var nogen piger, der var interesserede i ham. Dem, han godt kunne lide, kunne ikke lide ham, og frygten for at blive såret havde taget pusten fra ham.

Han fandt heller ikke kærligheden i programmet, men kort efter optagelserne sluttede, mødte han kvinden i sit liv.

En dag kommer der en ny pige ud på den gård, hvor Daniel arbejder. Mens han står og arbejder, bliver hun vist rundt af en elev på gården, og da Daniel ser hende, bliver han straks interesseret. Men på det tidspunkt havde hun en kæreste, så Daniel var lidt tilbageholdende i begyndelsen. 

Men de lærte hinanden bedre at kende:

- Pludselig skete der bare mere og mere mellem os, og der kom en gnist, fortalte Daniel til TV 2 sidste år.

Og gnisten er der stadig. Derfor har de besluttet sig for at blive gift.

Se Daniel og hans kæreste tale om bryllupsplaner i klippet øverst i artiklen.

- Vi ved ikke endnu, hvornår vi skal giftes, men hun har sagt 'ja', så så langt er vi da, fortæller Daniel til Lene Beier i 'Landmand søger kærlighed - ekstra'.

Dengang Daniel var med i 'Landmand søger kærlighed', drillede pigerne ham med, at han havde en masse Pokémon-figurer.

Fnisende gik de rundt og fandt flere og flere figurer, men Daniel syntes ikke, det var så sjovt, at de gjorde grin med det.

Faktisk blev han lidt flov.

Heldigvis kan hans kommende kone sagtens acceptere hans hobby, og det har fået Daniel til at være mere afslappet omkring det.

Du kan se tredje sæson af 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag på TV 2 klokken 20. Men kan du ikke vente, eller vil du se tidligere afsnit - også fra sæson 1 og 2 - så klik ind på TV 2 Play.