Landmand søger kærlighed

Landmanden Claus fandt ikke kærligheden på tv - men han er ikke single

Han tog Marianne med på romantisk weekend, men der opstod aldrig romantik. Læs her, hvordan det går med kærligheden i dag.

Landmand Claus meldte sig til tv-programmet 'Landmand søger kærlighed' i håb om at finde den, kærligheden.

Men efter aftenens afsnit kunne seerne se, at han i hvert fald ikke fandt kærligheden med Marianne, som han havde inviteret med på romantisk weekend på Rømø.

Her nød de en god middag, da de begge afslørede for hinanden, at der kun var venskabelige følelser mellem dem.

- Jeg ser dig som en supersød fyr, og jeg nyder at være sammen med dig. Og derfor ser jeg dig også som en rigtig god ven, sagde Marianne til Claus, som lettet fortalte, at han var glad for, at hun havde det sådan.

For sådan havde han det også.

Se deres samtale i videoen øverst i artiklen. Herunder kan du se, hvordan det foregik, da Claus skulle vælge mellem Gitte og Marianne.

Landmand søger kærlighed: Det er nu blevet tid til, at Claus skal afsløre, hvem han gerne vil have med på romantisk weekend.

Fundet kærligheden?

TV 2 har for nyligt besøgt 44-årige Claus på hans gård, der ligger lidt uden for Skive, og her blev han selvfølgelig spurgt ind til kærligheden. For har han fundet den siden?

- Ja, jeg ser en, svarer Claus med et smil.

Det er ikke meget, han vil afsløre.

For den nye kvinde ønsker ikke sit navn nævnt i medierne, men han fortæller, at 'Landmand søger kærlighed' har haft en betydning for, at de har fundet sammen.

- Hun kom hen en aften og præsenterede sig selv. Det var vidst hendes veninde, der havde set programmet.

Ombejlet landmand

Claus har været single i omkring tre år, og han synes, det er rigtig dejligt at have fået en kæreste - også selv om han oplever stor interesse fra kvinder, efter de har set ham i fjernsynet.

- Det har jeg aldrig før oplevet på den her måde. Men så længe det er positivt, så er det da rart, siger Claus og understreger:

- Nu er jeg jo i et forhold, så det er ikke noget, jeg gør noget ved. Jeg skriver bare tilbage, at jeg ser en, og så er den ikke længere.

- Men hvordan har din nye kæreste det med al den bejlen til dig?

- Hun er cool nok med det. Men for mig at se er hun også en meget attraktiv pige, så hun får nok også mange tilbud, tror jeg, siger Claus og griner.

En yngre model

Claus har gennem de seneste otte afsnit af 'Landmand søger kærlighed' ikke lagt skjul på, at udseendet og den fysiske tiltrækning betyder en del for ham.

Derudover har kvindernes alder heller ikke været helt ligegyldig. Claus vil nemlig gerne have en kæreste, der er yngre end ham selv - blandt andet fordi han selv føler sig meget yngre, end han er.

- Er hun så yngre end dig?

- Ja, det er hun.

- Meget yngre?

- Betydeligt yngre, siger Claus med et smil.

Kæmpede med kræsenhed

Hvis du har fulgt med i 'Landmand søger kærlighed' ved du også, at Claus' selvtillid ikke fejler noget.

Derfor har TV 2 spurgt den 44-årige landmand, hvorfor han overhovedet behøvede hjælp til at finde en ny kæreste. Til det svarer han:

- Jeg er blevet rigtig kræsen, efter jeg er blevet skilt. Jeg gider ikke, hvis det ikke føles 100 procent rigtigt, og det betød, at jeg havde rigtig svært ved at finde en kæreste.

Han fortæller, at programmet har udfordret hans måde at finde kærligheden på - altså hvor udseendet ikke er altafgørende.

Så du ikke aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed', så kan du klikke ind på TV 2 Play og se programmet, samt alle programmerne fra de tidligere sæsoner.