Samliv

Jens fik sms fra svigermor: 'Den er god nok - det er klamydia'

Jens har ved en fejl fået en sms fra sin svigermor. Sms’en afslører, at hun har klamydia og formentlig har en affære – hvad skal han gøre?

Jens har et problem. Han har fået en sms fra sin svigermor, der afslører, at hun sandsynligvis har fået en kønssygdom.

I sms’en står der: ”Kære Jens. Den er god nok. Det er klamydia, så du må hellere gå til lægen”.

Svigersønnen forsikrer, at han ikke har været sammen med sin svigermor, så sms’en må have været til en anden Jens. Jens’ svigerfar hedder i øvrigt Henning, så noget tyder på, at Jens’ svigermor har gang i en hemmelig affære og i den forbindelse har fået kønssygdommen.

Kære Jens. Den er god nok. Det er klamydia, så du må hellere gå til lægen.

Sms fra svigermor

Hvad skal Jens gøre?

Derfor har Jens skrevet ind med sit problem til Spørg Charlie for at finde ud af, hvad han skal gøre.

- Han er selvfølgelig nødt til at gøre sin stakkels svigermor opmærksom på, at hun er gået galt i byen, men jeg tror også samtidig, at han skulle vise hende det storsind og antyde, at han godt kan holde sin kæft, foreslår Jens Gaardbo, der i denne uge er en del af Spørg Charlie-panelet.

Afstemning

Skal Jens sige noget om klamydia-sms’en til sin svigermor?

I panelet bakkes News-værten op af Susse Wold, der desuden foreslår, at Jens kan tage lidt let på det og lade som om, at han tror, klamydia er en plante.

- Han skal gøre opmærksom på, at han har fået en sms, som ikke er til ham. Eller også skal han gøre det med lune, så hun er klar over, at han har fået den, og så kan hun selv finde ud af, hvordan hun vil sende bolden tilbage igen, siger Susse Wold.

Han er selvfølgelig nødt til at gøre sin stakkels svigermor opmærksom på, at hun er gået galt i byen.

Jens Gaardbo

Panelet er uenigt

Niels Hausgaard er dog mere for, at Jens ikke siger noget til sin svigermor.

- Hun har lavet en fejl, som hun garanteret er ulykkelig over. Hvis man begynder at rode rundt i det, bliver det værre for hende, så jeg synes, han skal lade være, siger Niels Hausgaard.

Selv om der er delte meninger om, hvad Jens skal gøre over for sin svigermor, er Spørg Charlie-panelet enig om, at Jens bestemt ikke skal sige noget til sin kone. Det er noget, han skal tage med sin svigermor, hvis han skal handle.

Hun har lavet en fejl, som hun garanteret er ulykkelig over. Hvis man begynder at rode rundt i det, bliver det værre for hende.

Niels Hausgaard

Michael Meyerheim har i denne uges udgave af Spørg Charlie besøg af Jens Gaardbo, Susse Wold, Britt Bendixen og Niels Hausgaard.