Emma og Ruud var forelskede, men kærligheden holdt ikke

De tog hjem fra romantisk weekend bragende forelskede. Men blot halvanden uge efter braste forholdet.

Det tegnede godt, da Emma og Ruud forlod Ruths Hotel i Skagen. Efter en romantisk weekend fortsatte de med at ses, da de kom hjem.

Emma husker tydeligt, hvordan det var at køre væk fra hotellet og dermed også efterlade kameraholdet. Nu var de pludselig bare de to.

- Jeg sad i bilen og tænkte, at jeg virkelig håbede, at vi kunne få det til at fungere, og at vi kunne blive kærester. Jeg havde helt sommerfugle i maven, fortæller 22-årige Emma til TV 2.

Blev kaldt 'kæresten'

Om de blev kærester, har Emma lidt svært ved at svare på, men hun fortæller, at Ruuds venner omtalte hende som ’hans kæreste’.

Til sidst måtte de erkende, at de ikke skulle være sammen.

- Vi var to forskellige steder, selv om vi er jævnaldrende. Jeg har stadig lyst til at tage i byen med mine veninder og ikke sidde hjemme i weekenderne.

- Jeg kunne ikke rigtig finde mig selv i det hele. Det gik bare ikke, forklarer Emma.

At de to var for forskellige, er Ruud enig i. 

- Vi passede ikke godt sammen på et generelt plan. Den type pige, jeg havde regnet med, at jeg havde fundet, viste sig at være en helt anden. Det fandt jeg hurtigt ud af, fortæller han.

Har dog fundet kærligheden

Ruud har i dag en anden kæreste, hvilket Emma er lidt ærgerlig over, for følelserne er ikke helt forsvundet.

Derfor er det også hårdt at se programmerne, hvor de kysser og tydeligvis er meget glade for hinanden.

- Jeg får virkelig ondt i maven, og jeg har lyst til at køre ud til ham og snakke det hele igennem, siger Emma og tilføjer:

- Jeg ville ønske, vi havde kunnet få det til at fungere.

Ruud har set sin nye kæreste i omkring to måneder. Og han er rigtig glad for hende. 

- Jeg mødte hende i byen, hvor jeg snakkede med hende. Så skrev vi en del sammen og blev enige om at ses. Nu er vi kærester, fortæller han.

- Og det går rigtig godt. 

Et helt særligt bånd

Men Emma er ikke gået helt tomhændet fra ’Landmand søger kærlighed’. Hun har nemlig fået to gode veninder i Carina og Katja, som også var med ude på Ruuds gård.

De tre piger har et helt særligt bånd, fordi de har oplevet noget sammen, som andre kan have svært ved at sætte sig ind i.

- Vi var allerede tætte fra start af, og det var rart. Men det var svært, da vi var ude på gården. Her kunne jeg godt mærke, at vi var mere konkurrenter end veninder, siger Emma og tænker især på de sidste dage op til, at Ruud skulle vælge mellem hende og Carina:

- Der var jeg godt nok træt af det hele.