Landmand søger kærlighed

Ruud forsøgte at kysse Emma: - Jeg havde lyst til at tage mit tøj og køre væk

På vej op af spabadet forsøger Ruud at komme tæt på Emma, men bliver afvist.

22-årige Ruud viser sig i den grad fra sin romantiske side, da han mødes med Emma ved Ruths Hotel i Skagen, hvor de skal tilbringe weekenden sammen.

Først har han blomster med til hende, dernæst tager han hende med ud at ride, fordi han ved, hun elsker heste. Rideturen bliver efterfulgt af en tur i boblebad og en middag.

- Blomsterne have jeg endda selv valgt og fået bundet. Ja, jeg kan godt være romantisk, siger Ruud, da TV 2 møder ham på hans gård uden for Hobro.

I boblebadet kommer Ruud og Emma lidt tættere på hinanden, og lige inden de skal til at stige op, nærmer Ruud sig Emma for at give hende et kram og et kys. Men Emma trækker sig lidt tilbage, og det bemærker Ruud med det samme.

Se, hvordan det så ud i klippet øverst i artiklen.

'Fandeme mærkeligt'

Ruud fortæller, at han oplevede det som en afvisning, og han husker, at han havde svært ved at forstå, hvorfor hun ikke ville kysse.

- Men hvordan føltes det i situationen?

- Jeg havde bare lyst til at hoppe ud i bilen og køre hjem. Det var fandeme mærkeligt. Hun ville jo gerne kysse mig hjemme på gården, efter jeg havde valgt hende, siger Ruud og fortsætter:

- Jeg ved ikke, hvad der lige skete. Det var ikke det, jeg havde forventet, så det blev jo lidt akavet.

Heldigvis forsvinder den akavede stemning hurtigt, og de får sig en hyggelig aften. Om Ruud får sig kys, kan du se i aftenens program, som bliver sendt på TV 2 klokken 20.00.

Kan du ikke vente til i aften, så klik ind på TV 2 Play og se snigpremieren på programmet.