Samliv

Derfor fandt Kurt ikke lykken med filippinske Jessica

50-årige Kurt Skov Stie fra Vojens fik ikke held til at komme på date med filippinske Jessica efter "kærlighedsfesten". Her fortæller han hvorfor.

Det så ellers ud til at være begyndelsen på en rosenrød romance, da 50-årige Kurt Skov Stie blev sat op med filippinske Jessica til en "kærlighedsfest" i forsamlingshuset i den sydjyske by Ødis.

Det var Kurts venner, det dansk-filippinske ægtepar Ole og Lilian Bondig, som havde arrangeret, at de to singler skulle introduceres for hinanden til festen. Og det slog da også gnister mellem dem ved første øjekast.

- Jeg kan se på Kurt, at han bare er helt oppe i den syvende himmel. Han kan blive forelsket på 0,6 sekunder, og så er det bare dét. Han kigger på hende som om, han aldrig har kendt andre, konstaterede vennen Ole, da Kurt med et beundrende blik fulgte Jessicas optræden med sang og guitarspil.

Kaffen, der aldrig blev til noget

Selv om Kurt og hans filippinske borddame både dansede tæt, smilede stort og snakkede godt sammen, lykkedes det aldrig Kurt at få inviteret Jessica ud på den kop kaffe, som de ellers havde aftalt, at de skulle mødes til.

- Efter festen skrev vi lidt sammen på sms om, hvordan det gik og sådan noget. Hun sendte også nogle nye sangtekster, hun selv havde skrevet. Så det begyndte meget godt, siger Kurt Skov Stie og fortsætter.

Kurt ser beundrende på Jessica, da hun optræder med sang og guitarspil til den dansk-filippinske "kærlighedsfest" i Ødis forsamlingshus. Men det lykkedes ham aldrig at invitere hende på kaffe.

- Men jeg har nok været lidt for hurtig. Jeg tror generelt, det er bedre med en mere gelinde adfærd over for asiatiske kvinder, forklarer Kurt om sit mislykkede forsøg på at invitere Jessica ud på en date under to øjne.

Se videoklippet øverst, hvor Kurt har en mand-til-mand snak med vennen Ole over en øl.

- Dét skulle jeg aldrig have skrevet

Der, hvor det for alvor gik galt i kommunikationen mellem Kurt og Jessica, var, da han i en sms kom til at berøre et lidt for følsomt emne.

- Jeg fik opfattelsen af, at det var hendes børn, der styrede det hele. Vi kunne ikke lave en aftale om at drikke kaffe, før hun havde fået grønt lys fra dem, siger Kurt og tilføjer.

- Så jeg skrev til hende: Du skal ikke lade dine børn styre dig! Dét skulle jeg aldrig have skrevet, for det kom åbenbart for tæt på og ødelagde det hele, erkender han.

Har selv fem børn

Det er ellers ikke fordi Kurt er en novice, når det gælder børn. For han har selv fem af slagsen i et aldersspænd fra 10 til 27 år, fordelt på to tidligere forhold.

Men hans to yngste døtre bor fast hos deres mor i Kolding, og Kurt ser dem kun, når de har lyst til at være sammen med deres far.

- Mine piger på 10 og 12 år dyrker en hulens masse sport, og de har travlt i fritiden. Så jeg synes ikke, det skal være på mine præmisser, når vi ses. Indimellem mødes vi i Kolding Storcenter til en hyggedag og går på McDonalds, som de gerne vil, siger Kurt Skov Stie, der samtidig erkender, at den aftale passer ham vældig godt.

- Jeg nyder at kunne gøre, hvad der passer mig. For eksempel går jeg tit ud og hører musik sammen med min barndomskammerat, Torben, der er thai-gift og bor i Vejle. Det er rart at kunne gøre sådan nogle ting i "den anden alder" og føle sig ung igen, konstaterer han med et grin.

Var nabo til Lilian og Ole

Det var da også børnene, som blev anledning til, at Kurt og hans ekskone i sin tid lærte Ole og hans filippinske hustru, Lilian, at kende. For dengang boede de i samme villakvarter, blot et par hundrede meter fra hinanden.

- Min ekskone passede indimellem Oles yngste datter, Thalia. Så det begyndte med, at vi bare lige sagde goddag til hinanden, når én af dem kom og afleverede eller hentede hende.

- Men da jeg blev skilt, blev jeg venner med Ole og begyndte at drikke kaffe hos dem engang imellem. Vores børn kendte jo hinanden, og min datter på 12 gik i børnehave med deres ældste datter, Jasmin. Jeg kunne se, hvor velfungerende deres ægteskab var, og derfor fik jeg også lyst til at møde en asiatisk kvinde, slutter Kurt.

Gik du glip af tredje afsnit af 'Lykken er en asiatisk kone', kan du se det lige nu på TV 2 Play, hvor du også finder snigpremieren på fjerde og sidste afsnit.