Landmand søger kærlighed

Husker du landmanden Søren, der frygtede at ende i 'vennezonen'? Sådan er det gået ham

Først gik Søren og frygtede, at Henriette kun ville være venner. Men det ville hun heldigvis ikke - og i dag har de købt hus.

Landmanden Søren Frederiksen var med i anden sæson af 'Landmand søger kærlighed', som blev vist i efteråret 2015. Her endte han med ikke at finde kærligheden. Men da han mindst ventede det, dukkede den rigtige pige op.

Det var Henriette Gaardsdal Jensen, som også havde været med i 'Landmand søger kærlighed'. Tilbage i juni måned sidste år talte TV 2 med landmanden Søren, der lykkelig fortalte om, hvordan han og Henriette var blevet kærester.

Dengang boede de i hver deres bolig - Søren i sit lejede hus og Henriette i en lejlighed ikke langt derfra. Forholdet var kun nogle måneder gammelt, og Søren var en anelse spændt på at skulle flytte sammen med en pige for første gang.

- Nu skal vi jo også lige se, om vi kan holde hinanden ud - det tror jeg nu nok, vi kan, sagde Søren og grinede.

Det har ændret sig siden. For i dag bor Søren og Henriette i et parcelhus med have og carport i Vemb, der ligger tæt på Holstebro.

Her har de blandt andet lavet højbede, hvor de har plantet og sået, og Søren savner ikke på nuværende tidspunkt at bo helt ude på landet.

Han fortæller, at han får nok landbrug, når han er på arbejde.

Herunder kan du se Søren og Henriette vise rundt i deres hus.

Søren og Henriette fandt hinanden gennem 'Landmand søger kærlighed', hvor landmanden Thomas førte dem sammen. I dag har de købt et hus sammen. Video: Marie Holm Mathiasen

Sådan mødte de hinanden

Søren og Henriette mødte hinanden til Reality Awards i starten af 2016. Snakken gik godt mellem dem, og det bemærkede landmanden Thomas Malmkjær Mortensen, der også var med i anden sæson og faktisk valgte Henriette til både speeddate og gruppedate. 

- Mig og Thomas fulgtes hjem, og i bilen spurgte han mig, om jeg ikke syntes, Henriette var en sød pige. Og det er hun jo, så han fiskede lidt efter, om hun ikke kunne være noget for mig, siger Søren til TV 2.

Det havde Søren ikke lige tænkt på før, men snakken med Thomas satte nogle tanker i gang.

- Jeg ansøgte hende på Facebook dagen efter, og så godkendte hun mig heldigvis.

Bange for friend zone

Det ene førte til det andet, og hurtigt fik Søren og Henriette stablet en aftale på benene. De mødtes til en øl, og her gik snakken heldigvis godt.

Hele næste dag gik Søren og ventede på, at Henriette ville friend zone ham, hvilket betyder, at han var bange for, at hun ville skrive, at de bare skulle ses som venner.

- Men det skete ikke, og så tog vi på endnu en date.

Kan ikke undvære hinanden

I dag har de været kærester i knap halvandet år, og de kan stadig ikke undvære hinanden.

- Hvis jeg besøger mine forældre, der bor i Viborg, så tager jeg altid hjem om aftenen, så vi kan sove sammen. Jeg kan ikke undvære ham, siger Henriette.

Hvor godt kender de to turtelduer så hinanden? Lene Beier quizzer med dem i 'Landmand søger kærlighed - ekstra', som du hver uge kan se på TV 2 FRI eller på TV 2 PLAY efter programmet.

Herunder kan du få svar på, hvor godt Søren og Henriette kender hinanden.

Lene Beier tester Søren og Henriettes kendskab til hinanden. Video: Marie Holm Mathiasen