Landmand søger kærlighed

Han var ellevild med pigen, men valgte hende alligevel fra

Der var rigtig mange følelser på spil, da den 28-årige generte landmand skulle vælge en pige fra i 'Landmand søger kærlighed'.

I en gyngende jolle på en sø i det jyske sidder to mennesker. En småforelsket landmand og en ung kvinde.

- Grunden til, at jeg har taget dig med herud, er fordi, jeg er begyndt at få lidt følelser for dig. Jeg kan godt se mig sammen med dig på sigt, siger en tydeligt genert Nichlas.

 Med rødspættede kinder får han fremstammet det vigtige spørgsmål til passageren i jollen, Isabella.

- Hvad føler du for mig?

Scenen er fra tirsdagens femte afsnit af ’Landmand søger kærlighed’, hvor landmanden Nichlas skal gå videre i kærlighedsjagten med to piger og dermed sende en hjem.

Til TV 2 har Nichlas efterfølgende forklaret, at det føltes helt forkert at løfte sløret for sine følelser så tidligt. Faktisk beskriver han det som, at der er noget inden i ham, der siger ”stop” og ”du skal ikke fortælle det”.

- Det bundede nok i, at jeg var bange for at blive afvist.

”Du er sød, men…”

I programmet ser man, at Nichlas får overvundet frygten og spurgt.

Isabella svarer, at hun ikke har de samme følelser for Nichlas, som han har for hende. Men hun afviser ikke, at der kan opstå følelser, og hun siger, at hun gerne vil give det en chance.

Men det, Nichlas bider mærke i, er, at hun giver udtryk for, at de måske ikke passer så godt sammen.

- Jeg synes, du er super sød. Der er virkelig ikke noget ondt i dig. Men jeg ved ikke, om jeg måske er lidt for aktiv i forhold til dig. Det har jeg egentlig tænkt lidt over.

Nichlas fortæller Isabella, at han sagtens kan se dem to sammen i fremtiden. Video: Marie Holm Mathiasen

For store forventninger

Isabellas svar bliver altafgørende for hans valg. Nichlas skal nemlig invitere to piger til at blive på hans gård og sende en hjem. Han vælger Mie og Maria som de to, der skal blive, og fravælger Isabella på trods af, at det var hende, han havde følelser for.

- Efter vores alenetid i jollen er jeg ret afklaret med, at jeg vil sende Isabella hjem, siger Nichlas og fortsætter:

- Hun var for aktiv til mig. Jeg følte ikke, at jeg kunne leve op til hendes forventninger eller krav. I hvert fald ikke på det tidspunkt.

Alligevel var det svært for Nichlas at sige farvel til Isabella. Han forklarer splittelsen med, at han skulle beslutte sig for, om han ville følge sit hjerte eller sin hjerne.

- Det fyldte rigtig meget, at hun havde sagt, at hun ville give det en chance, men der var jo ingen garanti. Jeg turde ikke satse på det.

Fortrød sit valg

Isabella blev rigtig ked af at blive valgt fra, for hun ville gerne have fortsat med at lære Nichlas at kende. Og da hun kørte væk fra gården, og Nichlas fik et pusterum til at samle sine tanker, gik det faktisk op for ham, at han måske havde valgt forkert.

Det afslører han efterfølgende over for TV 2.

- Jeg fortrød mit valg. Det gjorde jeg jo nok.

Heldigvis er Mie og Maria rigtig glade for at få lov til at blive på gården og dermed have muligheden for at komme endnu tættere på den 28-årige landmand.

Hvordan det kommer til at gå Nichlas og de andre landmænd, kan du følge med i hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.