Landmand søger kærlighed

Nye landmænd er klar til at finde kærligheden - her er deres drømmedates

Tre kærlighedslystne landmænd har hver taget en ting med, som repræsenterer det perfekte stævnemøde for lige netop dem.

Det kan være svært at vise sine kvaliteter frem for det modsatte køn, når man til daglig går rundt og er godt gemt væk bag traktorer og høstakke.

Og selvom arbejdsdagen som gårdmand byder på nok at tage sig til, kan aftenerne hurtigt blive tilsvarende tomme.

- Det kan være ensomt at sidde derhjemme, når man kommer ind fra marken og hjem til et tomt hus. Især når det er vinter, fortæller 28-årige Thomas i ’Go’ morgen Danmark’.

Hestevogn til to

Sammen med Anders, Jørgen, Martin, Niels og Troels er han en af de seks nye landmænd i femte sæson af TV 2s datingprogram ’Landmand søger kærlighed’, der i øjeblikket leder efter kvinder med mod på en landlig romance.

Og på samme måde som de seks landmænd er en blandet skare af personligheder, kan måske kommende kærester se frem til vidt forskellige drømmedates.

Det fortæller landmændene Jørgen, Troels og Thomas, da de mandag morgen havde skiftet gårdene ud med ’Go’ morgen Danmark’s studie i Tivoli i København.

- Det kunne være at tage med ud at spise eller tage i skoven. Eller det kunne være at tage ud at ride eller køre i hestevogn, siger Thomas, der i udsendelsen havde medbragt et billede af en af sin families mange hestevogne.

Som travl arbejdsmand, men samtidig stort familiemenneske, ser han en tur i kareten som lig med kvalitetstid på tomandshånd. For i hestevognen er der ro og ikke plads til meget andet end at være til stede i selskab med hinanden.

God vin og fjerne himmelstrøg

Kvalitetstid er også centralt for både 25-årige Troels og 60-årige Jørgen. Om end på hver deres facon.

- For mig ville en god date være, hvis man sidder og kan se hinanden i øjnene og finder noget at tale om, lyder det fra Jørgen, der som rekvisit for stævnemødet har taget en flaske Amarone fra 2005 med i studiet.

For ham kan en perfekt aften sagtens bestå i at spise en middag og nyde et godt glas rødvin. Gerne af den slags, som Jørgen årligt tager til Valpolicella i Norditalien for at hente hjem til sin vinkælder.

- Jeg har rejst meget, så det kunne være dejligt at dele det med nogen, siger Jørgen, der gennem årene også flere gange er draget til Asien og Sydamerika i to uger ad gangen.

Rejselysten sidder ligeledes i den 35 år yngre Troels. Han har for nylig overtaget driften af et større kvægbrug, men husker stadig sine rejser til blandt andet USA, Australien, New Zealand og Kina.

Som rekvisit for drømmedaten har han derfor medbragt sit rødbedefarvede pas, som han håber vil komme flittigt i brug med en fremtidig kæreste. Blandt andet til Canada og til Grønland, hvor Troels har familie.

- Vi skulle gerne rundt i hele verden, hvis det var, det gik godt, tilføjer Troels i ’Go’ morgen Danmark’.

Og indtil da går kortere ekspeditioner også an:

- En god date kunne være at komme ud og se et eller andet i en større by, få noget godt at spise og gå en tur, lyder det fra den 25-årige landmand.

Ønsker du at læse mere om Jørgen, Thomas, Troels og de øvrige landmænd - og måske komme i kontakt - kan du læse mere lige HERDe seks landmænd præsenteres desuden løbende på TV 2 og TV 2 PLAY.