Samliv

Et skilt i hækken skal sikre 62-årig en kone

TV Syd logo
I samarbejde med TV Syd

En 62-årig fannik har taget alternative midler i brug for at finde kærligheden og sætte smil på læben af de forbipasserende.

"Til salg"

"Jordbær sælges"

Når man bevæger sig rundt i det danske sommerland, møder skilte fra ejendomsmæglere og gårdbutikker ofte øjet.

Men på Fanø kan man lige nu opleve et noget anderledes skilt.

”Kone søges”, står der på det.

Håber på en steg

Det håndmalede skilt står foran 62-årige Kjeld Kierkegaard Lorenzens hjem i Nordby, og efter hans eget udsagn er skiltet lavet på baggrund af lige dele sjov og alvor.

- Man skal jo aldrig sige aldrig. For hvis der nu kommer nogen, der ikke er særligt kønne, kan jeg sige, at det bare er for sjov, men kommer der nu en steg, så kom indenfor, siger Kjeld Kierkegaard Lorenzen spøgefuldt.

Efterlønneren er blevet single efter 25 års ægteskab, og han står selv bag de ujævne bogstaver på det hjemmelavede skilt.

Smil på læben

Skiltet har snart stået foran hækken i en måned, men indtil videre har Kjeld Kierkegaard Lorenzen ikke fundet sin udkårne. Han har dog også sat det op for at sætte lidt gang i gaden.

- Det er da sjovt at lave sådan noget i disse moderne computertider med alle de datingsider, siger han til TV Syd.

Og det har det i den grad gjort, fortæller han.

- Her i varmen har jeg haft vinduerne stående åbne og har kunnet høre folk stå udenfor og grine eller måbe eller diskutere, om jeg nu mener det eller hvad, fortæller han.

Det er dog mest mænd, der har reageret på hans analoge datingprofil.

Flere mænd har spurgt, om han vil overtage en kone, de gerne vil af med, fortæller Kjeld Kierkegaard Lorenzen.

- Men jeg har måttet sige til mændene, at det kan jeg ikke hjælpe med. Desuden har jeg nu fået en lang venteliste, siger han grinende til TV Syd.