GO'

For tre uger siden blev han far til en 19-årig: - Det er overvældende

Jennifer Nielsen har ledt efter sin far, siden hun var 14 år, men for Per Sebens er det helt nyt, at han har en datter.

Per Sebens blev mundlam, da en journalist fra TV 2 ECHO for en måned siden ringede ham op.

Journalisten fortalte, at han muligvis var far til en 19-årig kvinde ved navn Jennifer Nielsen.

I første omgang afviste Per Sebens journalisten, men kort efter ombestemme han sig og gik med til at tage en faderskabstest.

Ti dage senere kunne han fortælle Jennifer Nielsen, at han er hendes biologiske far

- Jeg blev lettet og lykkelig. Det var slet ikke til at forstå. Det skulle lige gå gennem hovedet, at det var det, han sagde, fortæller Jennifer Nielsen i ‘Go’ morgen Danmark’.

Velkommen til familien

Besked fra Per Sebens kone

Per Sebens supplerer:

- Jeg blev også glad, selvfølgelig, lyder det.

Nu er der gået tre uger, siden de mødtes første gang, og selvom det er overvældende for dem begge, har de besluttet sig for, at de skal lære hinanden at kende.

Opbakning hjemmefra

Det var blandt andet ved hjælp af Facebook, en længerevarende søgen blandt Jennifer Nielsens bekendte og et afgørende tip, at journalisten kom på sporet af Per Sebens.

En proces, der til sidst resulterede i den overraskende telefonsamtale.

Og selvom Per Sebens er ærgerlig over, at han er gået glip af de første 19 år af Jennifer Nielsens liv, kan han også se det positive i, at hun først er kommet ind i hans liv nu.

- Min kone siger, at det sikkert ikke var blevet mig og hende, hvis jeg skulle have været weekendfar på det tidspunkt. Der havde vi lige mødt hinanden, forklarer han.

I dag er opbakningen fra hans familie dog stor. Da Per Sebens fortalte sin kone om Jennifer Nielsen, var hendes reaktion "så bliver vi godt nok mange til jul", og da Jennifer Nielsen havde været på besøg første gang, sendte fik hun en besked fra konen på hjemturen, der gjorde hende meget glad.

  1. Maibrit

    Velkommen i familien

  2. Jennifer

    Tusind tak, og tak for den gode velkomst 🙏

  3. Maibrit

    Håber du kom godt hjem, og I fik en god snak 😍

Nu er planen, at de to skal lære hinanden at kende og ikke mindst hinandens familier. For med Per som far har Jennifer Nielsen fået en anden drøm opfyldt.

- Jeg har altid tænkt, at ”gid jeg havde nogle søskende”. Jeg har altid været enebarn, så det har været vildt for mig at få at vide, at nu har jeg også brødre, forklarer hun.

Sommerens planer har derfor også ændret sig for Per Sebens og hans kone, der nu har lagt en tur til Jylland ind i kalenderen, hvor de skal besøge Jennifer Nielsen og hendes kæreste.

Har ledt efter sin far i fem år

For Per Sebens har det været en overraskelse, at han havde en datter, men Jennifer Nielsen har altid ønsket at finde sin far.

Som 14-årig startede hun sin søgen, men det var først, da hun fik hjælp fra en journalist, at det lykkedes at finde frem til ham.

Jennifer Nielsen har siden hun var barn savnet at have en far. Til skolefester blev hun ofte spurgt til, hvor hendes far var, og da hun blev ældre spekulerede hun på, om han mon var rocker, en businessman i jakkesæt eller måske endda en spanier, som havde givet hende de brune øjne og den lysebrune glød.

- Jeg synes, det har været svært ikke at vide, hvor jeg kommer fra. Når jeg har arbejdet i Fakta, har jeg tænkt: ”Er det min far? Eller er det min far?”, forklarer hun.

Det eneste spor hun havde, var et uskarpt billede, hvor ansigtet var kradset ud, og så havde hendes mor fortalt, at hendes far hed Claus Jensen, og at han havde forladt dem, da hun var spæd.

- Jeg har altid troet, at jeg ikke var godt nok, eller at jeg var grim, siden min far fravalgte mig, lyder det.

To i én

Til trods for at Jennifer Nielsen nu endelig har fundet sin far, hedder han stadig “Per” og ikke far.

De er enige om at tage det stille og roligt med at lære hinanden at kende, og så må de se, hvordan deres relation bliver i fremtiden.

Det er det første barnebarn, jeg får. Det er to i én på en gang

Per Sebens, selvstændig køkkenmontør

Og selvom Jennifer Nielsen ikke kalder Per Sebens for “far”, får han snart titlen som morfar, da Jennifer Nielsen er gravid med en lille pige, og det glæder han sig til.

- Det er dejligt. Det er det første barnebarn, jeg får. Det er to i én på en gang, slutter han.

TV 2 ECHO har løbende været i kontakt med Jennifer Nielsens mor. Hun udtaler, at resultatet kommer bag på hende, og at hun i god tro fortalte Jennifer, at hendes far hed Claus. Men hun er glad for, at Jennifer nu har fået svar.

Jennifers mor har ikke ønsket at medvirke i programmet eller i denne artikel.

Se interviewet med Jennifer Nielsen og Per Sebens i 'Go' morgen Danmark' på TV 2 PLAY