Find den rigtige pleje til din hårtype

16x9

Find den rigtige pleje til din hårtype, så det slaskede, slidte, tynde eller krusede hår bliver smukt igen

Nu er det endelig snart tid til at lokkerne kan slippes fri af huens beskyttende ly og din manke kan tørre i fri luft uden at du hundefryser på cykelturen om morgenen.


Efter en lang vinter med hårdt vejr og kunstig varme kan håret dog godt se lidt trist ud, så giv det et boost af energi med et plejeprodukt, der passer lige til din hårtype.

Eurowoman har fundet det rigtige plejeprodukt til fem forskellige hårtyper.

Slidt hår

Manglende fugt, gentagende afblegning, daglig brug af hårtørrer eller glattejern eller måske bare den ugentlige tur i svømmehallen - håret kan blive slidt på mange måder.

Wellas repair mask reparerer ødelagt hår efter én behandling og beskytter det imod yderligere skade.

.

Kraftigt hår

Grænsen imellem tykt lækkert hår og en uregerlig høstak er hårfin, da denne hårtype hurtigt kan blive helt umuligt at arbejde med.

Den intensive fugtmaske fra Kérastase plejer håret helt inde fra rødderne og gør håret blødt og skinnende.

.

Krøllet/kruset hår

Krøllet hår har ofte ret tykke hårstrå, som skal plejes ordentligt for at det ikke ser kruset og livsløst ud.

Plej det ugentligt med en intensiv plejende maske og giv lokkerne deres elasticitet og shine tilbage.

.

Fint/tyndt hår

Fint skandinavisk hår skal også have fugt, men mange produkter tynger og gør det fladt og kedeligt at se på - og hvor sjovt er det så at have velplejet hår?!

Brug derfor et let produkt som Joicos leave-in protein spray, der styrker håret og giver det gløden tilbage uden at tilføje det vægt.

.

.

Farvet hår

Når du lige har brugt tid og penge på at få dit hår farvet, er det en god idé at bruge en shampoo specielt rettet imod farvet hår. For det er jo heller ikke ligefrem en spa behandling for håret at ændre nuance.

Udover at en specialshampoo får farven til at holde længere, giver den også håret den genopbyggende pleje, det har brug for.

.