Kvinde, elsk dine kurver - det gør mændene

Så er der godt nyt til alle kvinder med kurver. Det er nu videnskabeligt dokumenteret, at mænd foretrækker kvinder med helt almindelig kropsbygning og helt almindelige kurver.

Det er professor David Perrett fra University of St. Andrews i Skotland, der er manden bag en undersøgelse, hvor en række mandlige studerende i alderen 18-26 år er blevet bedt om at vurdere en stak billeder af kvinder i alle afskygninger og efterfølgende komme med deres uforbeholdne mening.

Og tendensen er klar: De tændstiktynde kvinder som Victoria Beckham og Rachael Finch taber til de kurvede kvinder som Beyoncé og Scarlett Johansson.

Sundhed og skønhed hænger sammen

"Det sender et stærkt signal til alle de kvinder, der tror, at de skal være undervægtige for at være tiltrækkende," siger professor David Perrett til avisen Daily Mail.

Og sundhed og skønhed hænger uløseligt sammen. I hvert fald viser undersøgelsen samtidig, at mændene vurderer, at de normalvægtige kvinder er sundere end både de under- og overvægtige.

Summa summarum: Hold din normalvægt og elsk dine kurver, så gavner du både din sundhed, dit udseende og din tiltrækningskraft.

Kilder: Perception, Dailytelegraph.com, Daily Mail