Sundhed

Nymanns slankeskole: Bliv strandklar på otte uger

Otte modige mennesker stillede op i badetøj i Go'morgen-studiet forud for starten på Nymanns Slankeskole

Bikinsæsonen nærmer sig med hastige skridt, og føler du dig ikke helt fit for fight, så trøst dig med, at du ikke er alene.

Derfor har Go'morgan Danmark søsat Nymanns Slankeskole, hvor vores faste træningsekspert Birgitte Nymann på otte uger vil hjælpe dig med at blive klar til stranden.

- Vi skal både arbejde med det fysiske og med det, der foregår inde i hovedet, som er mindst lige så vigtigt for hvordan kroppen har det, siger Birgitte Nymann.

Farvel til appelsinhud og pæreform

Nymanns Slankeskole er delt op i fire kategorier, så udover at tabe dig, kan du vælge at fokusere på at blive din appelsinhud kvit, at komme af med maven, at komme af med pæreformen eller at få et ægte herre-vaskebræt på maven.

Her er de fire kategorier:

1. Farvel til appelsinhud

Når du har appelsinhud, så handler det om få ordentlig næring til huden. Der skal skrubbes godt igennem, smøres med olie og spises sundt, så fedtvævet bliver reduceret, siger Birgitte Nymann.

2. Farvel til pæreformen

Når det er hofterne, fedtet sidder på, skal der spises flere grove kulhydrater og knap så meget fedt. Træningen skal være langvarig og rolig - rolig svømning, cykling eller gåture. Du skal være igang i lang tid ad gangen.

3. Goddag vaskebræt - kun for mænd

En vaskeægte herrekur, der strammer op på mavemusklerne. Du skal spiser rigtigt meget kød og dyrke god gedigen herretræning. Det er ikke noget for kvinder.

4. Farvel ekstra kilo på maven

De ekstra kilo på maven, der bare ikke vil forsvinde, ses typisk hos kvinder, der for nylig har født. Her handler at træne mavefedtet af med maveøvelser og konditionstræning. Og så skal sukkeret ud af kosten, for det har det med at sætte sig på maven.

Følg med fra på torsdag her på go.tv2.dk, hvor Nymanns Slankeskole går i gang og sætter fokus på, hvordan du slipper af med din appelsinhud.