Sundhed

Sjov motion: Kom i form på havetrampolinen

Lisbeth Østergaard gennemførte sit første hoppende interview i Tivoli fredag morgen

Det er ikke kun dine børn, der har det sjovt på en trampolin. Du kan faktisk bruge den til at dyrke en omgang sjov og effektiv motion hjemme i haven.

Personlig træner og professionel skiløber Anja Bolberg har med stor succes dyrket intervaltræning på en havetrampolin de seneste år - og ´det har sikret hende en god form til blandt andet OL.

- Du får pulsen lige så højt op som under hurtigt løb, men fordi du kan lave alle mulige sjove hop, føles det ikke så hårdt, siger Anja Bolberg.

SJOV MOTION

Trampolinen træner både ben, mave, ryg og arme - og så forbedrer den din balanceevne.

Trampolinen kan få pulsen lige så meget op som løb - men de fleste vil synes, det er sjovere.

Vi den ekstra gas, når det er sjovt

Skiløberen har bemærket, at folk har en tendens til at give den en ekstra skalle, fordi der er et stort element af leg over det at dyrke motion på en havetrampolin.

- Det er vigtigt, at motion er sjovt, hvis man skal blive ved med at træne, og trampolin kilder simpelthen for meget i maven til at det bliver en sur pligt, siger Anja Bolberg, der nu har udgivet en træningsdvd til trampolintræning.

Se med i videoplayerne ovenfor, hvor Anja Bolberg viser morgenvært Lisbeth Østergaard hvordan man dyrker motion på en trampolin.