Sundhed

Hvornår skal DU til plastikkirurgen?

Hvad er den perfekte alder til at blive opereret skønnere? 52 år, 41 uger og fire dage, hvis man spørger britiske kvinder.

Hun har i hvert fald rundet det halve århundrede, når hun, når hun lægger sig under plastikkirurgens skalpel, skriver Daily Mail.

Midaldrende kvinder vil tilsyneladende gå langt for at bevare deres ungdommelige udseende eller for at få det tilbage. En ud af tre kvinder over 40 år er så bekymrede over deres udseende, at de overvejer den plastikkirurgiske løsning, viser en rundspørge blandt 3.000 kvinder foretaget af medicinalfirmaet Superdrug. Og hun er i gennemsnit 52 år, 41 uger og fire dage, når hun bliver opereret.

Hellere ung end rig

Hvis kvinderne ikke skulle spekulere på at spare penge sammen til skønhedsoperationerne, ville hver femte britiske kvinde mellem 40 og 60 år hellere end gerne have en ansigtsløftning eller udvisket de afslørende tegn på, at hun bliver ældre.

29 procent af kvinderne vægter også udseendet højere end rigdom. De vil hellere se 20 år yngre ud end de er end at være millionær.

Kvinderne blev også spurgt om, hvilken kendt kvinde, der er den bedste reklame for at se godt ud, selvom man er over 60. Ikonet, den tidligere model Twiggy, der blev så kendt for sit korte, blonde hår, og sortmalede øjne i 1960'erne, var kvindernes klare favorit.

Fedtsugning på maven, øjenløft og udglatning af rynker samt botox og kemiske peelinger til at få huden til at se ung og spændstig ud igen, er de mest eftertragtede skønhedsoperationer blandt kvinderne.