Sundhed

Go' kur 2011: Motionsprogrammer for uge 2

I denne uge skal du afsted over stepperne og prøve nogle ting af, som du bliver opmuntret og inspireret af, som du kan glæde dig over, du har gjort. Du kan være stolt over at du måske allerede nu kan mærke fremskridt!

Du er garanteret øm og lidt træt, men det vender i denne uge.

Du skal prøve tre ting i denne uge, og stadig holde din egen træning igang.

Nu vil du mærke nogle muskelgrupper, som du ikke vidste fandtes, fordi du kommer til at bevæge dig helt anderledes end din krop er vant til.

Find ud af hvad du kunne synes er en sjov motionsform.

Crossfit for mændene, pilates eller Zumba for kvinderne, en løbeklub eller badminton? Der er så mange muligheder. Søg på nettet, spørg i din omgangskreds, på arbejdet eller nede i fitnesscentret. Alt hvad du kan blive inspireret af. Det er meget vigtigt for din motivation, at du har det sjovt og prøver noget nyt.

Jeg glæder mig til at kunne byde dig velkommen til dit nye liv som motionist! Zumbaist, pilate-ista, løber, svømmer, basket-spiller - det er kun fantasien, der sætter grænser!

Følger du vores løbeprogram får du planen for uge 2 her:

.

Er du på vores motionsprogram får du planen for uge 2 her: D ag 1I dag skal du prøve den første nye ting du kunne tænke dig. Rigtig god fornøjelse, der er ikke noget at være nervøs for! Hvis det er første gang, at du står i et fitnesscenter, i en aerobicsal eller bare det at være svedig blandt andre mennesker, så bare tænk på, at ALLE har stået der for første gang på et eller andet tidspunkt. Så sig gerne, at det er din første gang til instruktøren.

Dag 2

I dag er du tilbage i trygge rammer og skal tage en gå/luntetur på 40 minutter og sørge for at strække godt ud bagefter.

Dag 3

Tag en ny af dine prøveting og hav det sjovt med det!

Dag 4

Gå en dejlig lang tur på en time, tag evt. din bedre halvdel, dine unger eller ven/veninde med under armen og gør det til en aktivitet.

Dag 5

Så skal du på dine løbekonvolutter igen og denne her gang skal du virkelig have sved på panden og luft under fødderne. Prøv virkelig at få løbet så meget du kan, men stadig så du passer på dig selv. Hjem og strække godt ud bagefter, og ligge lidt med benene op. Det har du fortjent.

Dag 6

Så skal du prøve en ting mere, glæd dig og bagefter kan du filosofere lidt over hvilke af tingene du synes skal integreres i din hverdag eller om der skal prøves mere.

Dag 7

Tag en slapper, men gør noget du synes er sjovt. Gå en tur (hen) til biffen og hyg dig med lidt grøntsagsstænger og dips, eller gå ud og drik en danskvand med en ven. I morgen kan du være stolt over, at du nu er derhenne, hvor du kan sige: Jeg træner regelmæssigt!