Sundhed

Guide: Sådan flirter du bedre

Danskerne mener ikke, at flirteri er utroskab, viser en ny undersøgelse. Men hvor god er du egentlig til at flirte?

Hvis "Hej, kommer du tit her?" er dit bedste scoretrick, kunne du måske godt bruge et tip eller to.

For en god flirt kræver træning. Pam Spurr er psykolog og parterapeut og har skrevet en række bøger om parforhold og sex. Her giver hun sine bedste tips til, hvordan du bliver en fantastisk flirt.

1. Ha' det sjovt. Formålet med at flirte er at have det sjovt og potentielt finde en kæreste og ikke det eneste og vigtigste i dit liv. Husk det, så du ikke kommer til at tage dig selv alt for højtideligt, når du møder en ny flirt.

2. Tro på det og bliv det. Visualiser, hvordan du er, når du er mest flirtende. Tænk på sidste gang, du flirtede og afspil alle detaljerne for dig selv som en indre film. Når du så skal i byen næste gang, så tænk på din indre flirte-film og hvor fantastisk du kan være til at flirte igen.

3. Lad kroppen tale. Mænd ser hurtigt dine former og din holdning. Så ret dig op, skuldrene tilbage og vis dine kvindelige former frem, så dit kropssprog tiltrækker ham.

4. Skab en 'fantastisk-følelse'. Den gode flirter får folk omkring hende til at føle sig fantastiske, og de kan ikke få nok. Så når du skal nogen steder, skal du ikke ankomme stresset. Planlæg turen derhen og hav dit tøj valgt og lagt frem i god tid, så du kan tage den med ro. Ankom med selvtillid, et smil og klar til en god aften.

5. Sæt fokus ham. Hvis du er nervøs over at skulle sludre med ham den søde, så sæt spotlyset på ham. Spørg til ham, så han bliver midtpunktet, så du ikke er i fokus. Efter et stykke tid vil du blive mere afslappet og mindre nervøs.

6. Lyt og stil spørgsmål. En nem måde at vise, at du lytter til ham, er at stille 'papegøje-spørgsmål', hvor du gentager, hvad han lige har sagt, bare som et spørgsmål. Hvis han siger, at han godt kan lide Eminems nye cd, stiller du spørgsmålet "Nå, så du kan godt lide Eminems nye cd?"

7. Vær opmærksom på din appetit. Din appetit og måden du spiser på, kan virke meget flirtende, for manden forbinder en god appetit på mad med en god appetit på sex. Så spis ikke som en fugl. Brug din læber, øjne, fingre og mund på en sensuel måde - det taler til hans underbevidste begær.

8. Stemmen siger det hele. Tidligere forskning har vist, at en stemme med en dybere og lidt lavere frekvens er mest attraktive. Undgå at dine nerver gør dig skinger.

9. Fang hans øje. To sekunders øjenkontakt er nok til at vise, at du er interesseret. Og flirt handler jo om at vise, at du er interesseret. Hold øjenkontakten lang tid nok til at give ham klar besked, men ikke så lang tid, at du kommer til at virke for intens.

10. Skær det ud i pap. Hvis du har været flirtende på den subtile og raffinerede måde, så du ikke virker desperat, og han stadig ikke har forstået din hentydning, må der skrappere metoder i brug. Saml al din selvtillid sammen, se ham dybt i øjnene, giv ham dit bedste smil og spørg ham, om I skal mødes til en drink en aften.

Kilde: thesun.co.uk