Sundhed

Bikiniklar: Sådan får du mavedellerne væk

Du kan stadig nå at blive strandklar på fire uger. Træningsekspert Anne Bech guider dig igennem træningen.

Bikini-kurens grundregler

1. Du skal være fysisk aktiv hver dag

Det betyder, at du skal røre dig mindst i 30 minutter hver dag. Det kan være enten en rask gåtur, cykle så hurtigt, at du bliver let forpustet eller lign.

Du skal træne mindst 4 gange om ugen

2. Inden du opgiver pga. denne regel, så husk, at det er kun 4 uger, og at en stor del af træningen kan du lave derhjemme, eller lige udenfor dit hjem. Og det koster ikke noget!

3. Du skal holde din kostplan

Det er et must, hvis du vil se resultater. Hvis det skulle gå galt, og du kommer til at kaste dig frådende over nogle af de fødevarer der står på NO-GO listen, så lad være med at give op, for det hele er ikke spildt. Op på hesten igen, og så giv den en ordentlig en over nakken til træning dagen efter

Personlig træner Anne Bech har sammensat et program til Go'morgen Danmarks seere og Go.tv2.dk's læsere, så I kan blive helt klar til strandsæsonen på fire uger.

Testpersonerne Ann-Charlot Engedal og Charlotte Johnsen kan allerede efter to ugers træning tydeligt mærke forskel på konditionen, men der er også helt synlige resultater på både mave og lår. Se de foreløbige resultater i klippet herover.

Få mavedellerne væk

Det er ofte mavedellerne, der gør, at mange er kede af at gå sommeren og bikinisæsonen i møde. I denne uge har træningsekspert Anne Bech fokus på maven.

Og her skal du kendeFondacyklen, der kan hjælpe dig af med det ekstra fedt på maven, du ikke har lyst til skal være synligt, når du hopper i bikinien. Selvfølgelig opkaldt efter den legendariske fitnessdronning, Jane Fonda.

Anne Bech husker os på, at det desværre ikke er nok bare at lave maveøvelser. Der skal kredsløbstræning til, så fedtet uden på mavemusklerne kommer væk. Ellers nytter de gode maveøvelser desværre ikke noget.

Har du først nu fået øjnene op for, at vinteren har sat sig på sidebenene, kan du sagtens nå, at blive bikiniklar på fire uger alligevel. Herunder kan du se de to tidligere dele af Anne Bechs guide til 'Bikiniklar på fire uger'.

.

.

.

.