Sundhed

Pippas perfekte numse - sådan!

Mens Kate Middleton charmerer med sin nye titel som hertuginde af Cambridge, imponerer hendes søster, Pippa, alverden med sin flotte figur og noget nær perfekte popo.

Siden Pippa Middleton vendte ryggen til kameraerne ved sin søsters bryllup i april og afslørede en særdeles nydelig numse, har hun overhalet selveste Jennifer Lopez i disciplinen bedste bagdel.

En sådan overhaling sker dog ikke uden vedvarende fysisk aktivitet og hård træning, hvilket også gør sig gældende selvom man er i familie med de royale. Ud over skøjteløb, triatlon og tennis dyrker Pippa således pilates som ifølge den engelske skønhed selv er hemmeligheden bag den perfekte popo.

"I løbet af et par måneder har jeg opnået en mærkbar forbedring i styrke og holdning. Med elementer som vejrtrækningsteknikker, muskeltoning, smidighed og afslapning er pilates blevet en ugentlig nødvendighed for mig, som holder mig i form, fuld af energi og gør mig glad," lyder det fra Pippa på hjemmesiden for det center, hvor hun træner i London.

.

Få en numse som Pippas

Er du som halvdelen af verden også faldet for Pippas numse og ville ønske du havde en magen til, så er det bare at komme i gang.

Hvis du i modsætning til Pippa imidlertid ikke har tid til at dyrke en stribe sportsgrene i løbet af ugen og indfinde dig på pilatesmåtten både morgen og aften, så er der en række øvelser, du kan lave derhjemme og i løbet af dagen for at stramme ballerne op.

Tag trapperne i løbet af dagen og lav øvelserne 2-4 foran fjernsynet om aftenen, så er du allerede godt i gang med at modellere din numse i form. Og husk der er ingen undskyldninger, hvis du vil have en numse som Pippas.

Men husk at en veltrimmet numse ikke nødvendigvis er en lille numse. I galleriet til højre kan du se andre stjerner med nydelige numser i forskellige størrelser og faconer.

1. Tag trapperne og stram op

Du forbrænder kalorier og strammer ballerne op på samme tid. Tag to trin af gangen for større effekt.

2. Glid dig til faste baller

Stå med vægten på det ene ben, og stræk det andet ben bagud. Før derefter det bagerste ben strakt bagud i en glidende bevægelse langs gulvet, mens du bøjer i det forreste ben - gerne til det er bøjet 90 grader. Hold positionen lidt inden du kommer tilbage til oprejst stilling. Gentag øvelsen 10-12 gange på hvert ben. Lav evt. øvelsen i strømper for bedre at kunne glide.

3. Bøj knæene og få bagdelen i topform

Placer fødderne i hoftebredde og stå med let bøjede knæ. Løft hagen, sænk skuldrene, hold ryggen ret og skub enden bagud. Bøj ned i knæene til ca. 90 grader som om du skulle sætte dig på en stol. Hold positionen lidt og kom tilbage til udgangspositionen Udfør øvelsen 3 x 15 gange med en kort pause imellem hvert sæt. Brug evt. ryggen af en stol som støtte til at holde balancen.

4. Læg dig på gulvet og spænd ballerne

Læg dig på siden med samlede ben og strakte knæ. Løft det øverste ben så højt op i luften som mulig. Hold spændingen i ballerne, mens du langsomt sænker benet ned igen. Lav øvelsen 15 gange hold lille pause og gentag 15 gange. Skift til det andet ben.

.

Kilder: prestigebootcamp.com