Sundhed

Test: Hvad virker mod appelsinhud?

Hård træning, svedeture eller stød. Hvad ville du vælge for at slippe af med din appelsinhud? GO' Sommer Danmark tester tre mulige metoder til at komme den bulede hud til livs.

Vi har den stort set alle sammen, men ingen af os har lyst til at vise den frem - den bulede hud, der primært har bosat sig på baller og lår. Men lige meget om vi skjuler den eller ej, må langt de fleste af os kvinder med årene sande, at appelsinhuden har bidt sig fast.

Det er dog ikke nødvendigvis, fordi vi har fået lidt ekstra sul på kroppen. Appelsinhud har nemlig ikke altid noget med overvægt at gøre, selv om overflødigt fedt hjælper den bulede hud godt på vej. Appelsinhud kan være arveligt og starte allerede i tyverne. De fleste oplever dog, at det breder sig med alderen.

Om det skyldes overvægt, arveanlæg eller alder, ønsker de fleste af os nok at komme af med celluliten hurtigst muligt - og især inden vi hopper i bikinien og står til at skulle vise hele pukkelpisten frem.

Tre måder at komme bulerne til livs

Men hvordan er det så lige, man kommer af med den irriterende appelsinhud - og det så hurtigt som muligt? Det har GO' Sommer Danmark sat sig for at finde ud af.

Tre modige kvinder har meldt sig som testpersoner og stiller de næste fire uger deres appelsinhud til rådighed for tre eksperter, der hver især vil gøre deres bedste for at afhjælpe de tre testpersoners bulede hud.

De tre metoder som de tre kvinder skal følge de næste fire uger i håbet om at komme deres appelsinhud til livs er henholdsvis træning, kurbad og det såkaldte tei-system. Alle tre metoder arbejder med at øge blodcirkulationen i problemområderne og derved mindske appelsinhuden, men de griber det forskelligt an.

Træning:

Anne Bech er personlig træner og skal de næste fire uger afprøve sin metode mod appelsinhud på 23-årige Ditte Palk Christensen.

Tei-system:

Marianne Giske er behandler i Tei-system og skal de næste fire uger afprøve sin metode mod appelsinhud på 23-årige Catharina Malkki.

Kurbad:

Tina Andersen er teamleder ved DGI-byens kurbad og skal de næste fire uger afprøve sin metode mod appelsinhud på Karina Nielsen på 25.

I klippet øverst i artiklen kan du høre mere om de tre eksperters metoder og møde de tre modige kvinder, der stiller deres kroppe til rådighed for.

Hvad virker mod appelsinhud?

Hvilken af de tre metoder, der virker bedst, hvem af de tre eksperter, der får ret og sidst men ikke mindst, hvem af de tre testpersoner, der kan fremvise appelsinfrie baller og lår i bikinien sommeren over, får du resultatet på om fire uger.

I mellemtiden kan du glæde dig over, at den grumme appelsinhud ikke skåner nogen. Den kender ikke forskel på fattig og fin, almindelig eller kendt - og som du kan se på billederne nedenfor, så må selv stjernerne kæmpe med den bulede hud.

.

.

.

.