Sundhed

Så mange kalorier indeholder din cocktail

Det er skønt med en cocktail på en varm sommerdag, men det er knap så skønt med de ekstra kalorier, der flytter ind på siden af lårene.

Vi har fundet nogle af de største syndere, som du desværre kun kan nyde engang i mellem, hvis du ønsker at passe på vægten.

Pina Colada

Denne eksotiske cocktail kan let få en til at drømme om syden. Den består af rom, kokoslikør, kokosmælk og ananasjuice, men det er en værre kalorie bombe.

650 kalorier. Strawberry Daiquiri Strawberry Daiquiri er en af de meget sukkerholdige cocktails. Den består af rom, sukker, lime og bær.

220 kalorier. Margarita En Margarita består af tequila, brandy, cognac eller triple sec og limesaft. Den lækre sommerdrink er en kæmpe sukkerbombe og derfor en af de kalorietunge cocktails.

850 kalorier. Mojito Den opfriskende drink Mojito, indeholder rom, sukker, limesaft, mynteblade og masser af isterninger. Selv om det er en af de lettere cocktails, betyder mængden af rom og sukker, at det - på trods af det grønne look - langt fra er en kalorielet drik.

240 kalorier.