Sundhed

Tænker danske mænd også oftest på sex?

Kvinder tænker oftere på familien, børnene og husholdningen end mændene, som til gengæld bruger en del tanker på sex. Det viser finsk undersøgelse.

Mænd og kvinder tænker forskelligt, og mænd tænkere oftest på sex, penge og hobbyer, viser en gallupundersøgelse i den finske avis Helsingin Sanomats.

Undersøgelsen peger endvidere på, at mange finske mænd også ofte tænker på eurokrisen, mens kvinderne derimod oftere tænker på familien, børnene og husholdningen.

At tænke på de nærmeste er dog fælles for alle. Familie, forældre og børn er noget alle tænker over flere gange i løbet en dag, fastslår undersøgelsen, som er blevet gennemført af TNS Gallup blandt 1000 personer.

.

.

Tænker på sex hver dag

Hvad angår de sexede tanker, så viser undersøgelsen, at to ud af tre finner tænker på sex i løbet af en dag. Hver syvende siger, at de tænker på sex ofte.

Der er imidlertid lang fra tanke til handling, idet det ifølge undersøgelsen kun er lille del af seksualiteten, som kommer til udtryk i handling.

Størstedelen finder sted mellem ørene, hedder det således i en kommentar til undersøgelsen fra den finske forskningsprofessor Osmo Kontula.