Sundhed

4 varme bud på den perfekte vinterdate

Vinteren er over os, og det er for mange ensbetydende med hjemlig hygge i stearinlysets skær. Men selvom dagene bliver kortere, og temperaturen kryber hastigt ned ad, er det stadig dejligt at komme ud og opleve årstiden - det gælder også, når du skal på date.

Så tag vanterne på, skru op for charmen og glem alt om, at vinteren kun er til indendørsaktiviteter og vinterhi. Nu er det tid til at udnytte det smukke vintervejr til at gøre din date varm om hjertet.

Skulle du imidlertid have brug for lidt inspiration til at planlægge den perfekte vinterdate, så er datingsitet PARSHIP.dk her klar med fire gode bud på,hvordan du udnytter årstiden optimalt til at få fejet benene væk under din date - både inde og ude.

1. Skovtur rimer på love-tur

Ja ja, det lyder måske ikke særligt originalt at invitere din date på en skovtur. Men faktisk viser skoven sig fra en mindst ligeså romantisk side i vintermånederne.

Så klæd jer godt på, gå en lang tur, og lær hinanden at kende, mens I nyder naturens farver sammen. Snup eventuelt en kop kaffe med på vejen til at varme jer på. Og skulle vinterens kulde komme bag på jer, er det jo en oplagt mulighed for at finde en bænk og rykke tæt sammen på.

2. Spænd skøjterne på - der er chance for at falde pladask for hinanden!

Når termometret viser minusgrader, er det tid til at invitere din date med på skøjtebanen. Skøjteløb er en sjov og aktiv måde at komme tæt på hinanden på.

På skøjtebanen eller den frosne sø har du mulighed for at vise dig fra din mest atletiske side og imponere din date med finurlige flik flak og krumspring.

Eller du kan måske bare nøjes med at finde din omsorgsfulde side frem og springe til og hjælpe din date på benene igen, hvis han/hun er kommet på glatis og er faldet (for dig). Samtidig giver det kolde underlag god mulighed for at tage din date i hånden og indlede et parløb hen ad isen, og hvem ved måske længere?

3. Spis ude - få desserten hjemme

Selv om det er koldt uden for, og de fleste af os er tilbøjelige til at blive inde, er det en god idé at komme ud af hulen og invitere din date med på en romantisk middag. En vellykket spiseoplevelse kan nemlig meget vel føres videre til hygge foran pejsen og "tø" jer begge op.

4. Julemarked - skal vi flette vore julehjerter sammen?

Julemarkeder er indbegrebet af hygge, og lige nu dukker de op på gader og stræder over hele landet og lokker med æbleskiver, pebernødder og julepynt for enhver smag.

Julemarkeder er den perfekte ramme om en rigtig hyggelig date, hvor I kan slentre rundt og kigge på boder sammen, mens I lærer hinanden bedre at kende over et glas gløgg eller to.

Markedspladsen er den perfekte ice-breaker for en vinterdate, og hvem ved, om mørket og de levende lys kan være med til at føre jer lidt tættere på hinanden.

Udnyt dagen

At invitere en date ud får en mere bogstavelig betydning, når man netop rykker daten uden for, hvor luften og stemningen spiller en afgørende rolle for at amorinerne kan flyve frit i luften.

Derudover er det også en god idé, at man udnytter dagen og ikke nødvendigvis kun går ud på date om aftenen. Så snup en weekend eller en fridag til at komme ud og mødes med din date.