Tab 6 kilo på 4 uger - tilmeld dig GO'kur her

Smid sulet! Nu blænder vi op GO' kuren 2013. Bedre, hårdere og mere effektiv end nogensinde!

Vil du også med på Danmarks bedste og største slankekur, der helt uden hokus-pokus-helse eller underlige principper, resulterer i et varigt vægttab?

110.000 danskere er allerede med ombord, men denne gang bliver kuren hårdere, bedre og mere effektiv end nogensinde før - og DU kan også nå at være med. Go'morgen Danmark og Christian Bitz tilbyder hele den danske befolkning en fastere figur, når vi lancerer Go' kuren fra 2. januar 2013.

Tilmeld dig hér, hvis du vil have den ugentlige madplan i din indbakke:

Du får det hele i indbakken

Med ugentlige madplaner er det konkret og enkelt, at følge kuren samtidig med, at du opbygger et sundt fundament, som du ikke vil undvære efter kuren.

GO' kuren er udviklet af Go'morgen Danmarks faste ernæringsekspert Christian Bitz og er baseret på verdens største kostundersøgelse (DIOGENES). Med helt enkle principper og 4 ugers madplan, der er lækrere og lettere, at følge end nogensinde før, vil du kunne tabe minimum 6 kilo på de 4 uger. Og bedst af alt, du får et fundamentet for en varig livsstilsomlægning, der giver lyst til at leve sundere - resten af livet.

GO' Kuren er baseret på følgende 3 principper:

1. Spis proteinrigt til alle måltider, så balancen mellem kulhydrater og protein i din samlet kost optimeres (skal helst være 1:2).

2. Grøntsager, frugter og bær bør udgøre ca. halvdelen af din tallerken

3. Det traditionelle tilbehør som ris, pasta og kartofler fylder maks 1/4 af din tallerken. Vælg fuldkornsprodukter.

Principperne kan samles i en tallerkenmodel, der gør det let at følge kuren - også hvis du ikke lige er i nærheden af madplanen.