Sundhed

Fitness-spil: Sådan taber du dig foran skærmen

Juleferien er slut, det nye år er i gang, og mange af os vil gerne smide de ekstra kilo, der røg på under feriens mange julefrokoster. Men hvorfor stresse afsted til træningscentret, når du kan gøre arbejdet hjemme i din stue?

Spilekspert Thoman Bense giver dig tre konkrete bud på fitness-spil, hvor du let og sjovt kan smide julens ekstra kilo midt i din egen stue.

Inden du går i gang, er der en enkelt ting, du skal huske:

- Fitness-spil fungerer absolut bedst på X-box, og med den sensor, der hedder kinect - den vil registrere hele din krop, fortælle Thomas Bense.

Her giver han dig sine tre bedste bud på populære fitness-spil:

Kinect træning

Klassiske træningsøvelser, hvor du kan lægge et program, som du følger. Høje knæløft, armbøjninger osv. Der er en personlig træner med fra Nike, som guider dig og roser dig hele vejen igennem.

Zumba

Der findes mange zumba-spil, men det her spil er med de mest hardcore trænere. Hvis du er til zumba, så skal du prøve det her spil, det er dans, og det er sjovt. Her kan du lære nye zumba-rutiner og forbrænde kalorier.

Kinect Sports

Ikke et rigtigt træningsspil, men mere et sportsspil. Det er imidlertid det som langt de flest vil få brugt. Der er alle mulige forskellige former for spil, som du bevæger dig til foran skærmen - og det kan sagtens give sved på panden.