Sundhed

GO' kur 2013: Annika tabte 26 kilo

Hvis du ikke orker kampen for at smide kiloene, så tænk dig om en ekstra gang og læs denne inspirerende historie. Annika Hayn tabte 26 kilo ved at følge GO' kur 2012 og nu kan du følge hendes gode eksempel.

En vægt på 115 kilo og 16 år som overvægtig var nok for Annika Hayn. Da hun skulle gå op ad kirkegulvet som brud, skulle det ikke være som "størrelse elefant", som hun selv siger.

GO' kur blev det kærlige og store skub, hun havde brug for og med kuren og Christian Bitz' hjælp har hun tabt 26 kilo og her har det været afgørende, at kuren har været nem at gå til:

  • - GO'kuren er til dig som ønsker et varigt vægttab. Du får en kur som ikke stikker af fra den "virkelige verden" og som naturligt bliver en livsstilændring, hvor også hele familien kan være med på vognen.
  • I GO'kuren er der ingen løftede pegefingre. Dit resultat afhænger af, hvad du selv investerer.
  • Principperne er menneskelige, maden er velsmagende og det kræver ikke kokkekørekort, fortæller Annika Hayn til tv2.dk.

Fra kageform til topform

Hun føler ikke hun har lidt afsavn undervejs, men føler derimod, at kuren giver langt flere muligheder end begrænsninger, noget, der især er en fordel, når kuren stopper og den nye livsstil forhåbentlig tager over.

For Annika Hayn er det lykkedes at holde den sunde og slanke linje og hun har i dag tabt 36 kilo. Det har ikke været nemt, men en rejse, hun ikke har villet være foruden:

- Ærligt, så har det ikke været en dans på roser hele vejen. Mit selvværd har været igennem noget af en rutchetur og jeg har virkelig skulle arbejde med mig selv. For mig har det ikke kun handlet om at ændre spise/motions vaner, men også tankemønster. Gudskelov en win/win for jo flere kg der er røget af, jo mere selvtillid er der røget på, det er fantastisk at kommer over på den "anden side" og så skal man ikke kimse af hvad motion gør ved ens krop og sind. Jeg har fået rykket mange grænser.

De gode råd

Hvis du selv er i gang med GO' kuren eller overvejer det, har Annika Hayn følgende råd:

1. Skriv ned hvorfor du ønsker at tabe dig. Sæt dig realistiske delmål og mål, skriv dem ned og brug det som motivation. Find kjolen/bukserne frem du gerne ville kunne passe (evt. igen )

2. Find et billede af dig selv, hvor der vil du væk fra eller der vil du hen igen.

3. Husk at badevægten ikke viser alt hvad der sker på din rejse, brug målebånd og spejl.

4. Lav en plan B til dig selv, hvis du skulle falde i om hvordan du kommer tilbage til plan A

5. Husk at rose og fejre dig selv på vejen til dit sundere og slankere dig.

6. Del dine succeser/udfordringer med familie, venner eller GO'kurens gruppe på Facebook

Selv er Annika Hayn blevet så grebet af det sunde liv, at hun skal løbe Copenhagen Marathon i 2013 og har hyret en personlig træner, der skal motivere endnu mere til at fastholde den sunde livsstil. Samtidig er hun særdeles aktiv i GO'kurs Facebook-gruppe, hvilket også giver motivationen et ekstra skub.

Er du også kur-klar, så tilmeld dig via boksen til højre. Her finder du også GO' kurs Facebookgruppe, hvor du kan få støtte hos andre kursister.