Sundhed

Bitz: Derfor virker GO' kur 2013

GO' kur 2013 er ikke bare endnu en kur i rækken. Den efterlader dig ikke med yoyo-vægt og frustrationer over ikke at kunne overholde endnu en stram diæt. Den virker bare, så simpelt er det

Med verdens største koststudie 'Diogenes', finansieret af EU med 130 millioner kroner, har vi fået et gennembrud. Og det er netop den undersøgelse, der er fundamentet for GO' kuren 2013. Jeg synes derfor, det er berettiget, at kalde GO' kur for verdens bedste kur.

GO' kur er baseret på helt almindelige fødevarer - købt i et helt almindeligt supermarked. Jeg lover dig helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. Jeg lover dig retter, der strutter af smag, så hele familien vil være med - uanset vægt. Jeg lover, at når du først er kommet i gang, så vil du slet ikke undvære dine nye sundere og slankende vaner, siger Christian Bitz til tv2.dk.

Drop kaloriefokus og glæd dig over velsmagende mad

Verdens bedste kur er nemlig slet ikke en "kur", men en livsstilsændring, hvor du ikke skal tænke over kalorier, farlige fødevarer eller mystiske forklaringer. Du skal bare glæde dig over velsmagende mad, der gør dig og hele familien sundere og slankere.

Jeg har gjort det enkelt for dig at komme i gang med kuren, idet vi har udviklet en fire ugers madplan, som du kan følge. Gør du det, lover jeg et vægttab på 1-2 kg om ugen - afhængig af dit udgangspunkt og hvor aktiv du er ved siden af. Denne første fase vil give dig en forståelse for kurens principper, mængder af mad og være med til at booste dit vægttab.

Jeg glæder mig til at give dig en helt konkret guide til vægttab og vægtvedligeholdelse med enkel og velsmagende hverdagsmad.

Christian Bitz

Når de første fire uger er overstået, kan du gentage kuren eller begynde at stå mere på egne ben - jeg vil fortsat sende ugentlige madplaner til inspiration.

Den optimale kostsammensætning

GO' kuren er altså den holdbare livsstilsændring, som jeg er overbevist om, at du slet ikke vil undvære, og som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vægttab.

Verdens største vægttabsforsøg har givet svaret på den optimale kostsammensætning til at tabe sig og holde vægten. Den optimale kost til at opnå et effektivt vægttab skal baseres på et højt indtag af proteiner og fuldkornsprodukter (dvs. kulhydratkilder med lavt glykæmisk indeks), så er kalorietælling ikke nødvendig.

Jeg glæder mig til at give dig en helt konkret guide til vægttab og vægtvedligeholdelse med enkel og velsmagende hverdagsmad, samt overskuelige madplaner, der vil begejstre hele familien.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig fra studiet på Hovedbanen og på Facebook. Og jeg glæder mig til at skyde det hele i gang, for i år er Go'kuren bedre og støre end nogensinde. Det er verdens bedste kur.