Sundhed

GO'kur: Har tabt 13 kilo på 5 dage

Hvis du har prøvet den ene slankekur efter den anden, uden resultalt, så gør ligesom 134.137 danskere og hop med på GO' kur 2013. Den virker. Vores 5 tv-slankekursister har på de første fem dage tabt 13 kilo.

Et rekordhøjt antal danskere har kastet sig ud i GO'kur 2013. Med et foreløbigt deltagerantal på 134.137 er det, det højeste antal tilmeldte nogensinde i GO' kurs historie.

De 5 kursister som vi følger hver uge i GO' morgen Danmark har også kastet sig ud i opgaven med liv og sjæl - og lejlighedsvis knurrende mave. Inden for de første fem dage på kur, har de tilsammen tabt 13 kilo:

- Jeg er utrolig stolt over deres indsats. Det har virkelig lagt sig i selen og det viser selvfølgelig også, at når man gør en indsats, så betaler det sig, siger Christian Bitz til tv2.dk.

Den første uge på kur har ikke været hel nem for deltagerne, fordi maven har knurret lidt og det generelt er en omvæltning at være på kur:

- Det er jo alt, der er forandret. Portionerne er mindre, der er færre måltider, alt det søde, som man er vant til, er der hver dag, er helt skåret væk og så har jeg simpelthen været så træt som et ondt år, fortæller Andrea Hougaard, der er en af GO' kur-deltagerne.

Men selvom det kan virke hårdt og træls, så er det en helt naturlig reaktion og det går over igen, forsikrer kurleder Christian Bitz:

- Man skal jo huske, at de ikke får specielt meget at spise og når man tager al sukker ud af sin kost, så kan man sagtens få lidt hovedpine. Men det går lynhurtigt over igen, så det er bare om at hænge i.