Sundhed

135.000 danskere er på GO'kur. Skal du være med?

Det største antal danskere nogensinde har taget udfordingen op og kastet sig ud i årets slankekur. Hele 135.000 danskere har allerede tilmeldt sig GO'kur 2013, men vi har stadig plads til dig.

Danmarks største slankekur er i fuld gang og i år er der et rekordhøjt antal deltagere ombord. Hele 135.000 danskere er allerede tilmeldt GO' kur 2013, hvor ernæringsekspert Christian Bitz giver dig både madplaner, indkøbslister, kærlige spark i r.... og et garanteret vægttab.

Kuren er let at følge og giver dig et sundt fundament, som du kan bygge videre på efter kuren. Den bygger på fem enkle principper om at det skal være rigtig mad du spiser, det skal være let og det skal være fyldt med grøntsager, proteiner og fuldkorn. Du skal ifølge Christian Bitz kunne opnå et vægttab på omkring seks kilo i løbet af de fire uger, som kuren varer.

I løbet af de fire uger får du blandt andet madplaner med indkøbslister, gode slanketips og bonusinfo, der eksempelvis hjælper dig med at bekæmpe sukkertrang, kræsne børn og slappe lår. Og du får det hele sendt en gang om ugen, direkte til din mailbox.

Du kan stadig nå at være med i Danmarks største slankekur. Tilmeld dig via linket til højre.