Sundhed

Spis dette og se markant yngre ud

Du blir' hvad du spiser, siger man. Og der er faktisk noget om det. Hvis du følger GO'kur 2013 kan du komme til at se væsentligt yngre ud.

Det er ikke magi, men kolde fakta. Grøntsager, fisk og nødder er så gode for din hud, at du kan skære flere år af dit ansigt ved at spise rigtigt.

Du kan stadig nå med på GO'kur 2013 og udover vægttab opnå pænere hud og et yngre udseende. Kuren indeholder nemlig også mange af de råvarer, der virker foryngende på huden.

Dette skal du spise

En af danmarks førende skønhedseksperter, Anette Kristine Poulsen giver her opskriften på den sikre vej til smuk, ung hud:

- Grøntsager, frugt, fisk, nødder og god olivenolie. Flot hud kræver protein, antioxidanter, nyttig fedt og langsomme kulhydrater. Hver dag. Så simpel er opskriften, siger Anette Kristine Poulsen til tv2.dk

Sukker er forbudt

Huden er kroppens største organ og derfor har det du spiser stor betydning for hudens udseende. Den internationalt anerkendte fødevareekspert Paula Simpson har for nylig udtalt til CNN, at maden er altafgørende for opbygning og reparation af hver eneste celle i kroppen.

- Fyld huden 'ud og op' med laks, mandler, masser af farverige grønsager, gode omega-3 fedtsyrer, æg, grønne bønner - og drop sukker som er den største rynkeskurk sammen med sol og røg. Så er du godt kørende, både udseende og sundhedsmæssigt, fortæller Anette Kristine Poulsen.

Få GO'kur i indbakken

Du kan stadig nå at blive både sund, slank og smuk ved at tilmelde dig GO'kur 2013. Følg linket til højre og forbered dig på et nyt spejlbillede.