Sundhed

Holm: Chokolade og mayonaise gør kuren nemmere

Det er ikke nemt, at være på slankekur. Både kendte som ukendte deltagere bider tænderne sammen i kampen mod kiloene. GO' morgen kokken Claus Holm må have forstærkning undervejs fra både chokolade og mayonaise.

- Det er derfor min kur er gået en lille smule i smadder, sagde Claus Holm i morges, da vært Mikkel Beha-Erichsen i Go' Morgen Danmark opdagede et mayonaise, der ikke var hjemmelavet, på kokkens bord.

GO'morgen-kokken Claus Holm kæmper nemlig med vægten på årets GO'kur. Men han har også fundet en genvej til at gøre det hele lidt nemmere og mere udholdeligt, nemlig et begrænset indtag af chokolade og mayonaise.

- Det går helt fortrinligt med kuren. Jeg er nok den af årets 140.000 deltagere, der har tabt mig mindst, men der er selvfølgelig heller ikke så meget at tage af, griner Claus Holm, der tabte sig 10 kilo på sidste års GO'kur.

I sidste uge afslørede kokken, at han, i ny og næ, napper et stykke godt mørk chokolade for at holde den værste kur-lede fra døren. I denne uge er det mayonaisen, der får Claus Holm til at overleve:

- En lille smule mayonaise på en mad gør ikke noget, synes jeg. Det får det hele til at glide lidt nemmere. Men mit problem er nok, at jeg kan få for meget, siger Claus Holm til tv2.dk.

Du kan stadig nå at tilmelde dig GO'kur 2013 og få madplan, indkøbsliste og bonustip direkte i indbakken. Følg linket via boksen til højre.