Sundhed

Drik rødvin og bliv smukkere

Det smager godt og har visse sundhedsmæssige fordele, men vin kan faktisk også gøre dig smukkere – se her hvordan.

Det er naturligvis hverken godt for dit helbred eller dit udseende at drikke for meget alkohol, men skal du nyde et glas, så tag et glas vin. Et glas beskytter ikke bare dit helbred som dit hjerte og imod forkølelse, det hjælper faktisk også din skønhed lidt på vej, skriver news.health.com.

Se her hvilke ting et godt glas vin fører med sig:

Din hud forbedres

Et studie bragt i Dermatology and Therapy har fundet ud af, at en antioxidant kaldet resveratrol, som findes i rødvin, er godt for din hud. Faktisk er det så godt, at det hæmmer væksten af acne mere end mange af de gængse cremer og behandlinger, der findes imod det.

Læs også:Vidste du, at rødvin forbedrer kvinders sexliv – læs hvordan på femina.dk

Visse creme-firmaer har allerede luret det og putter derfor resveratrol i deres produkter og det er muligvis også den rette vej frem, da der på trods af det nye studie stadig mangler mere viden om, helt hvor meget resveratrolen hjælper igennem vin, der drikkes.

  Læs også: Sådan får I kærligheden til at holde hele livet – læs hvordan på oestrogen.dk

Din tænder bliver sundere

Et glas rødvin beskytter dine tænder og dit tandkød. Et studie bragt i Journal of Agricultural and Food Chemistry har fundet ud af, at rødvin beskytter mod bakterier i tænderne, tandkødsbetændelse og andre problemer der måtte opstå i munden.

  Læs også: 6 tips til at booste dit sexliv på femina.dk

Forskerne fandt via tests frem til, at et glas vin er mere beskyttende end mange af de tandrens-produkter med vand og alkohol, som er på markedet – MEN det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke skal børste tænder eller for den sag skyld pleje din hud. Der er ikke tale om en mirakelkur, men en rigtig fint grund til at nyde din rødvin ekstra meget.