Sundhed

Christiane: Jeg går altid i nattøj derhjemme

Hun har altid make-up på, når hun er på arbejde.

- Jeg kan godt lide at gøre noget ud af mig selv, jeg kan lide en pæn verden, siger Christiane Schaumburg-Müller. Skuespilleren og tv-værten var i Go' Aften Danmark for at blive interviewet om sin nye make-up bog: "Make Up by Christiane - how to look like a Star".

Men overfor Go' Aften Danmarks vært Michelle Bellaiche afviste Christiane Schaumburg-Müller, at hun selv altid er perfekt.

- Jeg går vildt tit uden make-up. Prøv at høre - jeg er nattøjs-fanatiker. Ligeså snart jeg er kommet hjem, smider jeg mit tøj og tager nattøj. Skal jeg så ned at købe ind, tager jeg bare en lang frakke på, og så har jeg nattøj på indenunder. Det er ikke fordi, folk ikke må se mig uden make-up, siger Christiane Schaumburg-Müller.

275.000 følgere på Instagram

Hun mener ikke, at hun er med til at give sine mange følgere på f.eks. Instagram en illusion om at hun er perfekt hele tiden.

- Jeg har 275.000 følgere på Instagram, og det er mange. Jeg er mig selv på de sociale medier, siger Christiane, der bryder ud i en karakteristisk latter, da MIchelle Bellaiche spørger, om ikke det hele tiden er den "lækre" udgave af Christiane, hun viser frem på f.eks. Instagram.

- Jamen, det er jo bare fordi, jeg er lækker........ha-ha-ha..ha...nej, prøv at høre, jeg er mig selv, og jeg er meget positiv på de sociale medier. Jeg er en meget positiv person. Jeg er meget blufærdig, og jeg ville aldrig  ligge bikini-billeder op af mig selv, det ville slet ikke gå, jeg skulle tage 60 bare på grund af min egen selvkritik af mig selv, siger Christiane Schaumburg-Müller.

En gang lagde hun et billede op på Instagram, hvor hun ikke havde make-up på, men så fik hun negative reaktioner.

- Jeg synes selv, det var så flot, at det ikke behøvede noget filter. Men jeg tror, der var 700 kommentarer, blandt andet om jeg så beskidt ud i ansigtet. Og så måtte jeg bare konkludere Instagram er verden gennem et filter.....i don't know, sagde Christiane Schaumburg-Müller.

-

-