GO'

Impotent i fem år: Sådan kan du kurere rejsningsproblemer uden medicin

Det var ejeren af en sexshop i Odense, som introducerede Morten Monin til de alternative værktøjer mod impotens.

Rejsningsproblemer kan afhjælpes med andet end medicin.

Det fortæller Morten Monin, der har haft problemer med potensen i fem år.

Det startede efter Morten Monins 42-års-fødselsdag. Han var blevet skilt et år forinden og var netop begyndt at se en kvinde, som han var meget glad for.

Udenfor soveværelset fungerede alting, men når der opstod intime stunder, måtte Morten Monin erkende, at noget ikke var, som han ønskede det.

- Pludselig oplevede jeg, at jeg ikke kunne få en ordentlig rejsning. Og det gør jo én nervøs, og man tænker: "Hvad er der galt med mig?", fortæller Morten Monin i 'Go' aften Danmark'.

Vakuumpumpe og penisring

  • Vakuumpumpe og penisring virker ved, at penis indføres i et hulrum, som pumpes fri for luft. Penis vokser, og når erektionen er tilstrækkelig, påføres penisringen, som virker som en slags elastik, der forhindrer blodet i at løbe væk fra penis igen. 
  • Vakuumpumpen virker selv om karrene og nerverne ikke længere virker som normalt. Penisringen må højst side i 30 minutter, for at undgå der sker skade på penis på grund af den forhindrede blodcirkulation. 
  • Hvis manden er i stand til at opnå rejsningen, men har svært ved at bevare den, kan han anvende penisringen uden vakuumpumpen. 

Kilde: apotek.dk

Han overvejede, om det var fordi, han var så glad for kvinden, at han var nervøs, men problemet voksede sig alligevel større og større i hans hoved.

- Ens mandighed forsvinder som dug for solen, fortæller Morten Monin.

Til sidst lukkede han sig inde i sig selv og snakkede hverken med venner eller kæreste om problemet. Lægen tilbød ham piller, men det var ikke en god løsning for ham.

Vakuumpumpe og penisring

Da det stod værst til, undlod Morten Monin helt at prøve at have sex. Han gik faktisk halvandet år uden intim kontakt, inden han tilfældigvis mødte en ejer af en sexshop.

Ejeren af butikken fortalte Morten Monin om specielle værktøjer, der kunne hjælpe på potensen.

- For mænd kan penisringe og penispumper virke, og nogle mænd kan have gavn af at bruge et analplug, hvis de for eksempel er blevet opereret for prostata, forklarer han.

Efter Morten Monin blev ramt af rejsningsproblemer, begyndte han at holde foredrag om alternativet til en medicinsk behandling, og han har også åbnet en webshop.

I dag har han, med egne ord, et "yderst velfungerede sexliv".

Oplever man pludselig impotens, er det dog ifølge Netdoktor.dk vigtigt at søge læge for at blive udredt for mulig bagvedliggende sygdom.